Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2015 - Anul XX, nr. 300 (6112)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

33 de permise de conducere reţinute în cadrul unei acţiuni de control în trafic

Marţi, 29 Decembrie 2015 (12:43:18)
În perioada 24-27 decembrie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din teritoriu, sprijinite de poliţiştii de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.În cadrul acţiunii au fost constatate 19 infracţiuni rutiere.De asemenea, au fost aplicate 333 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 90.000 lei, din care 171 pentru încălcarea regimului legal de viteză.Au fost reţinute pentru abateri la regimul rutier 33 de permise de conducere, din care: 15 pentru alcool, 14 pentru viteză și 4 pentru alte cauze.Totodată, au fost reţinute şi 8 certificate de înmatriculare.Pentru identificarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice au fost testate cu aparatul etilotest peste 250 de persoane. Un bărbat de 30 ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, din localitatea de domiciliu şi întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.Un tânăr, în vârstă de 21 ani, din comuna Ulma, a condus un autoturism pe str. Calea Cernăuţi, pe raza oraşului Vicovu de Sus, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.În ziua de Crăciun, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul pe str. Calea Cernăuţi din localitatea de domiciliu cu viteza de 105 km/h, în zonă cu limitare de 30 km/h.A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 33 de permise de conducere reţinute în cadrul unei acţiuni de control în trafic.
 Vizualizări articol: 2337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
33 de permise de conducere reţinute în cadrul unei acţiuni de control în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Diplomat” Dintre toate torturile, acesta este probabil preferatul românilor pentru masa specială de Revelion. A devenit atât de popular, încât este deja, de câteva decenii, o adevărată tradiție culinară pentru masa de la cumpăna... Citeşte