Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2015 - Anul XX, nr. 287 (6099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiţii locale

Petrol Euro-Tehnic, un brand care se impune pe piaţa carburanţilor din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre coloşii internaţionali care domină piaţa carburanţilor din judeţul Suceava şi-a făcut loc un investitor local. Seriozitatea şi calitatea carburanţilor comercializaţi au făcut ca afacerea Petrol Euro-Tehnic să devină una de succes. Recent, Grupul Euro-Tehnic, care operează benzinăria Petrol Euro-Tehnic, a inaugurat la Frasin o nouă staţie de distribuţie. Este a patra benzinărie din judeţ, o investiţie care s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro.

Benzinăria este amplasată în centrul oraşului Frasin, iar carburantul comercializat vine de la rafinăriile Rompetrol. De altfel, investitorii colaborează de mai bine de 20 de ani cu Grupul Rompetrol, iar acest lucru va face posibilă distribuirea acestor produse petroliere de înaltă calitate şi la Frasin.

“După aproximativ şase luni de zile am reuşit să deschidem în oraşul Frasin o nouă staţie de distribuţie carburanţi, staţie pe care am finalizat-o cu succes şi care funcţionează sub brandul de Petrol Euro-Tehnic. Noi ne aprovizionăm şi avem un parteneriat solid, de peste 20 de ani, cu Rompetrol. Produsele noastre vor deveni un etalon al calităţii în oraşul Frasin şi nu numai. Vreau să vă asigur că venim cu preţuri foarte mici, mizăm pe calitatea produselor oferite şi dorim să construim un business durabil bazat în primul rând pe respectul faţă de client”, a declarat inginerul Constantin Luchian, managerul SC Euro-Tehnic SRL.

Investitorii spun că au avut ca strategie de dezvoltare pe anul 2015 extinderea lanţului de benzinării Petrol Euro-Tehnic în zona de munte a judeţului Suceava, iar localitatea Frasin a fost una potrivită datorită amplasării favorabile. Mai mult decât atât, reprezentanţii firmei se gândesc ca în viitorul apropiat să deschidă şi alte staţii în localităţile de munte ale judeţului.

Investiţia este salutară pentru oraşul Frasin, deoarece creează o serie de noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona Frasin. În plus, reprezentanţii Petrol Euro-Tehnic asigură locuitorii că vor beneficia mereu de cel mai bun raport calitate/preţ.

Grupul Euro-Tehnic se situează pe locul 38 la nivel naţional în domeniul firmelor care comercializează produse petroliere. În prezent, Petrol Euro-Tehnic deţine mai multe staţii de distribuţie carburanţi în judeţul Suceava, la Dumbrăveni, Gălăneşti, Vicovu de Sus şi Frasin, iar toate acestea respectă toate normele europene în domeniu. Carburantul este bazat pe o combinaţie optimă de aditivi şi compuşi activi care curăţă depunerile, protejează împotriva coroziunii, optimizează comportamentul motorului şi asigură un consum redus. Astfel avantajele sale se reflectă atât în comportamentul la drum al maşinii, dar şi în buzunarul şoferului, care nu mai este obligat să cheltuiască sume importante pe reparaţii şi piese de schimb.

Noua staţie de distribuţie de carburanţi a fost realizată într-un timp record şi abordează o politică de piaţă cu preţuri foarte avantajoase, garantând în acelaşi timp o calitate deosebită a produselor petroliere comercializate.

Benzinăria de la Frasin a fost inaugurată în prezenţa reprezentanţilor societăţii, a autorităţilor locale, dar şi judeţene. Toţi invitaţii au participat şi la o ceremonie religioasă, oficiată de preoţii din parohiile din Frasin.

La inaugurarea benzinăriei a fost prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă, senatorul Neculai Bereanu, care l-au felicitat pe managerul Constantin Luchian pentru oportunităţile create în comunitatea locală odată cu deschiderea benzinăriei Petrol Euro-Tehnic, un brand 100% sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrol Euro-Tehnic, un brand care se impune pe piaţa carburanţilor din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 4418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Petrol Euro-Tehnic, un brand care se impune pe piaţa carburanţilor din judeţul Suceava2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei