Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2015 - Anul XX, nr. 287 (6099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutat

Efective sporite de poliţie pentru prinderea unui individ periculos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune cu efective sporite şi în forţă a poliţiştilor suceveni a dus la prinderea unui individ considerat periculos. Poliţiştii au trebuit să ducă la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe 4 decembrie 2015 de judecătoria Fălticeni, pe numele lui Costică Pandele, de 33 de ani, din comuna Baia, condamnat la opt luni de închisoare pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cunoscut ca un individ violent, a fost nevoie de un plan de acţiune pentru capturarea acestuia, în care au fost implicaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu aportul Structurii de Acţiuni Speciale şi al Secţiei de Poliţie Mălini, în total fiind implicaţi zece poliţişti. Bărbatul a fost căutat pe un areal mai mare, fiind dat în urmărire generală printr-o dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române din data de 6 decembrie 2015. Până la urmă a fost localizat în comuna Baia, a fost imobilizat, reţinut şi introdus apoi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Costică Pandele a ajuns în vizorul poliţiştilor după ce în urmă cu trei ani şi jumătate  a distrus un bar şi a ameninţat doi angajaţi, după ce pierduse la păcănele. Fapta pentru care a fost condamnat s-a petrecut în seara zilei de 12 martie 2012, când, după mai multe ore petrecute la păcănele într-un bar din comuna Baia şi după ce pierduse o mare parte din banii pe care îi investise, bărbatul a vrut să se răzbune. Nervos peste măsură,  omul a smuls din priză cablurile celor trei aparate,  le-a scos apoi în faţa barului şi le-a făcut praf cu o bâtă. La faţa locului au ajuns în scurt timp, chemaţi de fata de la tejghea, alţi doi angajaţi ai barului, care au fost nevoiţi până la urmă să se baricadeze în bar, speriaţi de furia dezlănţuită a bărbatului şi a prietenilor acestuia. Până să ajungă poliţiştii, mai multe geamuri şi uşa barului au fost sparte de agresori cu bâtele, oamenii legii reuşind cu greu să oprească întreaga nebunie. Valoarea prejudiciului cauzat atunci se ridica la aproximativ 15.000 de lei, bărbatul fiind judecat pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi condamnat acum la opt luni de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Efective sporite de poliţie pentru prinderea unui individ periculos.
 Vizualizări articol: 3308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Efective sporite de poliţie pentru prinderea unui individ periculos4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei