vineri, 11 dec 2015 - Anul XX, nr. 287 (6099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

În perioada 1-3 decembrie 2015, la invitaţia domnului europarlamentar Siegfried Mureşan, a fost prezent la Bruxelles domnul Constantin Munteanu, preşedintele Organizaţiei Municipale a Mişcării Populare Suceava, însoţit de preşedintele Organizaţiei de Tineret, Andrei Ciobanu.

Pe durata acestei vizite au avut loc o serie de întâlniri în care au fost dezbătute chestiuni care ţin de alocarea de fonduri comunitare către administraţiile publice locale, precum şi modalităţi de acordare a acestora prin proceduri simplificate.

Din nefericire, municipiul Suceava, în ultimii ani, nu a valorificat la maxim oportunităţile de finanţare, deşi acestea au fost abordabile.

În acest context, domnul Siegfried Mureşan, vicepreşedinte al Comisiei de Buget din Parlamentul European, şi-a arătat disponibilitatea de a fi alături de domnul Marian Andronache, candidatul Mişcării Populare la Primăria Municipiului Suceava, cu suport informaţional, expertiză şi logistică, astfel încât proiectele pe care Marian Andronache le are pentru oraşul Suceava în mandatul 2016-2020 să aibă sustenabilitate.

Ideile de proiecte pe care Mişcarea Populară Suceava  le-a adus la cunoştinţa domnului europarlamentar Siegfried Mureşan au fost preluate şi date în lucru colaboratorilor săi, urmând ca, la sfârşitul lunii februarie 2016, când domnia sa se va afla pentru câteva zile în judeţul Suceava, să fie prezentate cetăţenilor municipiului şi judeţului nostru.

Departamentul de comunicare MP Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comunicat de presă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei