Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2015 - Anul XX, nr. 286 (6098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 10 – 16 decembrie

„Aşteptăm colindători!”, tombolă cu 3.000 de cadouri instant, la Shopping City

În luna decembrie, Shopping City îi invită pe suceveni să se bucure de sezonul cadourilor şi de preţurile mici, răsplătindu-le fidelitatea cu mii de premii pentru sărbători. Campania „Aşteptăm colindători!” aduce, în perioada 10-23 decembrie, 3.000 de premii instant clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Ca în fiecare an, Moş Crăciun a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători, constând în cozonaci proaspeţi, bomboane de pom, jucării de pluş, şampanii, ciocolată, produse cosmetice şi multe alte surprize. Pentru a intra în posesia premiilor, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 100 de lei, pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava sau de minimum 250 de lei din hipermarketul Carrefour, iar Moşul le aduce pe loc unul dintre cadourile puse în joc. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo şi să îşi încerce norocul la panoul cu premii.

 

Târg de Artă şi Antichităţi şi Târgul Economiei Sociale, la Shopping City

În perioada 12-13 decembrie, Shopping City îi aşteaptă pe suceveni la Târgul de Artă şi Antichităţi. Colecţionari din întreaga ţară vor expune obiecte valoroase precum: piese de mobilier, tablouri, ceasuri, cărţi, numismatică, bijuterii, podoabe, obiecte vechi de artă şi decorative, porţelanuri şi sticlărie. Fie că sunteţi pasionaţi de artă, colecţionari sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului. De asemenea, pe latura de economie socială va fi organizat şi Târgul Economiei Sociale, în cadrul căruia vor fi prezente cu exponate Asociaţia "Biosilva" - SES 2 - Atelier meşteşugăresc pentru producerea de mobilier din lemn masiv, Cooperativa Socială "Stejarul" Societate Cooperativă - SES 1 - Depozit pentru prelucrarea lemnului de foc, precum şi Cooperativa Socială "Elcor" Societate Cooperativă - SES 3 - Atelier meşteşugăresc ţesătorie, croitorie, broderie.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun

Moş Crăciun cu daruri multe a sosit din al său drum, Shopping City Suceava este noua casă, vino să-l cunoşti acum! Începând de pe 12 decembrie şi până pe 23 decembrie, Moşul aşteaptă toţi copiii la sania din poveşti. Vino să-i spui Moşului ce-ţi doreşti de Crăciun, sâmbătă şi duminică, de la 10:00 la 16:00, iar de luni până vineri, de 16:00 la 18:00. Moş Crăciun există, dacă nu crezi, vino să te convingi la Shopping City Suceava.

 

Distracţie pe gheaţă, la patinoarul din parcarea Shopping City

Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie. Vino să te bucuri de un patinoar modern, mult mai mare, dar şi de 500 de perechi de patine noi, care îţi vor asigura momente de calitate pe gheaţă! Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. Patinoarul din parcarea Shopping City se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport. De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă au şansa de a închiria peste 500 de perechi de patine de la standul special amenajat lângă patinoar. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00-22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheaţă este acela că au posibilitatea de a plăti doar 10 lei intrarea şi 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

 

„Crăciun High Definition”, la Iulius Mall

În acest an, Iulius Mall Suceava le propune clienţilor săi să petreacă sărbătorile de iarnă în pas cu tehnologia. Cumpărăturile din luna decembrie le aduc 3.000 de premii, iar cei mai norocoşi vor fi ajutaţi să aibă un „Crăciun High Definition”, fiind răsfăţaţi cu 20 de televizoare inteligente. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, până pe 24 decembrie Iulius Mall Suceava te ajută să-ţi aduci familia şi prietenii aproape, într-un „Crăciun High Definition”. Şansa de a câştiga cele mai moderne premii le revine celor care sunt în căutarea darurilor perfecte pentru persoanele dragi şi fac cumpărături din magazinele Iulius Mall, în valoare de minimum 100 de lei. După sesiunile de shopping, clienţii care vin cu bonurile fiscale la Centrul Info se pot înscrie în cursa pentru cele mai inteligente televizoare ale momentului. Zilnic, prin tragere la sorţi, un norocos va pleca de la cumpărături cu un cadou cool din partea Moşului de la Iulius Mall Suceava: un Curved Smart TV LED Samsung, cu ecran curbat şi diagonala 138 cm, sau un Smart TV LED Samsung, cu diagonala de 101 cm. Astfel, vor putea viziona filmele de Crăciun alături de toţi membrii familiei sau se vor putea distra jucându-se împreună cu prietenii. Pentru că Moşul de la Iulius Mall este darnic, în perioada de desfăşurare a campaniei vor fi oferite 3.000 de premii instant: bilete pentru două persoane la cele mai tari filme difuzate de Cinema City, cadouri dulci, jucării de pluş şi băuturi răcoritoare.

 

Sâmbătă, 12 decembrie

Strauss Festival Orchestra Vienna revine la Suceava cu un concert magnific

Strauss Festival Orchestra Vienna revine la Suceava cu un concert magnific, care va avea loc, de la ora 19:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Sucevenii s-au obişnuit, în ultimii ani, ca Strauss Festival Orchestra Vienna să vină în faţa lor cu frumuseţea muzicii vieneze. Măiestria desăvârşită a artiştilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim pe plan internaţional cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar şi interesul pe care organizatorii speră să-l manifeste publicul sucevean, poate transforma o seară obişnuită de decembrie într-o sărbătoare „cu parfum vienez”. Ca şi în ceilalţi ani, spectacolul va fi realizat în jurul celebrelor valsuri şi polci ale dinastiei Strauss şi ale altor compozitori vienezi. Strauss Festival Orchestra Vienna se va afla într-un turneu naţional cu concertul „Crăciun vienez”. Preţul biletelor: 80, 100 sau 150 de lei, în funcţie de aşezarea în sală. Biletele se găsesc la Casa de Cultură Suceava, str. Ştefan cel Mare, Nr. 20 A, intrare B, etaj 1. Tel. 0230 523 718, e-mail: ccs.suceava@gmail.com, dar se pot cumpăra şi online, de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.  

 

Duminică, 13 decembrie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei. În cadrul atelierului de duminică, 13 decembrie, intitulat ”Ornamente de Crăciun”, copiii vor învăţa să împletească şi să-şi confecţioneze propriile globuri pentru brad. Cei mici îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Luni, 14 decembrie

Orchestra „Camerata” a Colegiului de Artă Suceava, pe scena Universităţii „Ştefan cel Mare”

Auditoriumul "Joseph Schmidt" al Universităţii din Suceava va găzdui un concert susţinut de Orchestra „Camerata” a profesorilor şi elevilor Colegiului de Artă "Ciprian Porumbescu" Suceava, condusă de dirijor prof. Florin Silviu Ungureanu. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00.

Din program: Giuseppe Verdi – Preludiu din opereta „La Traviata”, Franz Schubert – Simfonia Nr. 8 neterminată, Josef Strauss – Ohne Sorgen – Polka fără griji, Johann Strauss – Polka Trenul plăcerii, Johann Strauss – Annen – Polka, Johann Strauss tatăl – Galopul suspinului, Johann Strauss tatăl – Radetzty March.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Informaţii şi rezervări la 0752 092 606.

 

Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava “Magic Christmas Concert”

Mirel Manea & „Symphonic Pop Orchestra” vor aduce la Suceava, de la ora 18:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, un spectacol live într-un mod mai puţin abordat şi dezvoltat la noi, “Magic Christmas Concert”. Preţul unui bilet este  50 delei şi 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Marţi, 15 decembrie

Spectacol folcloric de obiceiuri de iarnă, la USV

Casa de Cultură a Studenţilor din Universitatea "Ştefan cel Mare" organizează un spectacol folcloric de obiceiuri de iarnă susţinut de Ansamblul Artistic „Arcanul USV” şi invitaţii săi. Evenimentul „Să nu uităm... de Crăciun” va avea loc începând cu ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt” al Universităţii din Suceava. Pe scenă vor mai urca Ansamblul de Copii şi Tineri „Balada Bucovinei”, coordonat de prof. Oana Sîrbu Botezat, grupul folcloric „Străjăncuţa”, coordonat de Elisaveta Teleagă, şi grupul folcloric „Busuiocul” al ISU Suceava, coordonat de Ovidiu Iacob. 

Preţul unui bilet este de 5 lei pentru adulţi şi gratuit pentru elevi şi studenţi.  Informaţii şi rezervări la 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei