Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2015 - Anul XX, nr. 286 (6098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertizare

Comercianţii din Bazar, atenţionaţi să respecte regulile ISU, pentru ca acesta să nu fie închis din nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Redeschiderea Bazarului, obţinută cu greu, după multă muncă de convingere şi numeroase modificări în interiorul centrului comercial din lunca Sucevei, nu este definitivă, dacă regulile impuse de ISU nu sunt respectate.

Această atenţionare a fost transmisă ieri de primarul Ion Lungu comercianţilor din Complexul Comercial Bazar, care au de respectat o serie de reguli, dacă vor să îşi poată desfăşura activitatea fără a fi din nou traşi pe linie moartă, aşa cum li s-a întâmplat în noiembrie, când aproape toată luna au avut căile de acces blocate cu lacăte şi sigilii puse de pompieri.

„Bazarul a fost închis 24 de zile. În cele din urmă, joia trecută am reuşit să obţinem avizul de funcţionare din partea ISU. Au fost zile grele în Bazar. Tocmai de aceea fac apel la cei din Bazar să respecte regulile ISU privind căile de acces, să nu se mai extindă cu fel de fel de mese, să respecte regulile de fumat, să nu se mai facă improvizaţii la instalaţiile electrice şi aşa mai departe, pentru că greu s-a obţinut redeschiderea Bazarului şi oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să respecte regulile pentru a rămâne deschis”, a spus edilul sucevean.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a închis Bazarul pe 9 noiembrie, în baza noilor prevederi legislative, date după tragedia de la Colectiv, acesta fiind redeschis pe 3 decembrie, seara, la 19.30, după ce întreaga zi s-a muncit la ridicarea unui gard de delimitare a centrului comercial public de cel privat, la final fiind făcută o nouă inspecţie de către pompieri, soldată cu aviz favorabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comercianţii din Bazar, atenţionaţi să respecte regulile ISU, pentru ca acesta să nu fie închis din nou.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comercianţii din Bazar, atenţionaţi să respecte regulile ISU, pentru ca acesta să nu fie închis din nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei