Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2015 - Anul XX, nr. 286 (6098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Maşină de 6.000 de euro şi 1.100 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti

Joi, 10 Decembrie 2015 (11:18:53)
Poliţiştii Secției 13 Poliției Rurală Bălcăuți au obținut informații miercuri cu privire la faptul că într-un autoturism sunt transportate ţigarete de contrabandă. Au fost dispuse măsuri specifice pentru interceptarea și oprirea respectivului autovehicul, la ora 12.00 fiind observat deplasându-se pe DN2, din direcția Siret spre Suceava.Un echipaj de poliţie a urmărit autoturismul, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, reuşit oprirea acestuia în zona unui drum comunal neclasificat. Cu ocazia controlului autoturismului, a fost identificat şoferul, respectiv un bărbat de 35 ani, din municipiul Suceava. De asemenea, în portbagaj a fost identificată cantitatea de 1.100 pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară, conţinând 22.000 bucăţi ţigarete, în valoare totală de 15.400 lei. „Autoturismul, în valoare de 6.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Siret, față de bărbatul de 35 de ani întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă”, se precizează în comunicatul poliţiei.Ulterior, în cadrul aceleiaşi acţiuni, la ora 21.30, poliţiştii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au oprit pentru control pe DJ 209 D, în localitatea Calafindeşti, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din comuna Coțușca, judeţul Botoșani.În urma controlului vehiculului s-a constatat că bărbatul deţinea şi transporta în mai multe sacoșe cantitatea de 235 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană extracomunitară, conţinând 4.700 bucăţi ţigarete, în valoare de aproximativ 2.400 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină de 6.000 de euro şi 1.100 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Maşină de 6.000 de euro şi 1.100 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Abureală ieftină… (1) trimis de
(10 dec 2015, 11:37:00
„polițiștii au obținut informații”
Kk mak!

Ia să zvonim urbi et orbi cum se obțin informațiile la Săcția 13 de Miliție politică Bălcăuți și carele-i motivul pentru care tot felul de bișnițari ucraineți și alogeni pică în plasă cu aplombul unor gândaci aflați sub lupă.
Apăi, sursa „informației” se află dincolo de frontieră, la Ucraina, în persoana unui mare mahăr al traficului cu produse supuse regimului accizării. Aista nu cred să fie el atât de parșiv încât să-și dea pe goarnă tavarișcii de breaslă, că doar la anvergura lui se bate pe burtă cu tot felul de ștabi de prin parlamentul ucrainei sau șăfi mari de prin meliția ucraineană.
Mai mult s-ar putea bănui că mahărul ucraineț îi cam larg la gură.
Amu treaba îi că mahărul e cumătru (?) sau cunoștință cu un destoinic maladeț kaghebist, care are obiceiul să-și tragă în piept „prietenii, să-și supravegheze neprincipial subordonații sau să-și vândă afinii și cunoștințele pe 2 lei și 50 de bani.
Maladețul kaghebist, sub masca ipocritei prietenii (cumetrii ?) cu mahărul ÎL MULGE pe acesta DE INFORMAȚII.
Informații care constituie baza țintuirii la insectar a tot felul de traficanți.
Traficanți care nu pricep cum draaqu de au fost luați la punct ochit, punct lovit, atâta timp cât planificarea și organizarea transporturilor a constituit apanajul unui număr foarte restrâns de persoane.

Explicația tocmai ce a fost oferită. *
2.   Abureală ieftină… (2) trimis de
(10 dec 2015, 11:37:57
În loc de concluzie, un îndemn sincer pentru rudele, colegii, subordonații, afinii, cunoștințele, nașii sau prietenii maladețului kaghebist:
AVEȚ’ DI GRIJĂ ce grăiți cu maladețul kaghebist.
Cu precizie de ceas atomic că o să vă vândă, fără pic de regret, la primul colț de stradă.
Ideea de bază este ca EL SĂ O DUCĂ BINE, voi fiind cantități neglijabile, simple mase de manevră în atingerea ambițiilor paranoide ale maladețului.
Aviz celor de dincolo de bordură!

* nota: sursa informațiilor prezumtiv credibile: discuția unor cetățeni aflați în piața de animale din Dorohoi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei