Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2015 - Anul XX, nr. 279 (6091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Ziua Naţională a României, sărbătorită şi la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni, în parteneriat cu Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, a organizat marţi, 1 Decembrie, în Piaţa “Nada Florilor”, un eveniment public de Ziua Naţională a României.

La ora 12.00, la Monumentul Tuturor Eroilor Neamului, preotul militar Cătălin Simion a oficiat o slujbă de pomenire şi cinstire a memoriei eroilor, urmată de depuneri de coroane de flori. Au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Fălticeni, Prefecturii Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, Asociaţiei Veteranilor de Război – Filiala Fălticeni, Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, Detaşamentului pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni, Poliţiei municipiului Fălticeni, Poliţiei Locale Fălticeni, partidelor politice PSD, PNL, PMP, Colegiului Naţional “Nicu Gane” Fălticeni şi Şcolii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni.

Printre cei prezenţi la ceremonialul organizat la Fălticeni s-au numărat Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Ioan Stan, directori de instituţii locale şi judeţene, ofiţeri din comanda instituţiilor militare care au depus coroane, aleşi locali, lideri politici locali, ofiţeri şi subofiţeri pensionari şi numeroşi localnici.

Fălticenenii prezenţi la marea sărbătoare a Unirii de la 1 Decembrie au primit steguleţe tricolore şi batoane de ciocolată Rom.

Faţă de anii anteriori, garda de onoare formată din jandarmi şi pompieri nu a mai defilat în aplauzele celor prezenţi, printr-o dispoziţie a Ministerului Afacerilor Interne structurile MAI participând cu efective numai la paradele militare din municipiile reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Naţională a României, sărbătorită şi la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Naţională a României, sărbătorită şi la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluțe din pâine (de post) Vă amintiți de chifteluțele de la cantinele din trecut, pufoase și picante, despre care se spunea în glumă că-s făcute din ”pâiniță de purcel”? Erau, adesea, chiar aceste chiftele de post, din care lipseau însă carnea... Citeşte