Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2015 - Anul XX, nr. 279 (6091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Adolescentă înjunghiată în gât de iubitul său. Autorul: “Am făcut-o din gelozie, pentru că am iubit-o”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adolescentă în vârstă de 16 ani a trecut prin momente de coşmar, fiind înjunghiată de două ori cu un cuţit în zona gâtului de către prietenul său, un tânăr în vârstă de 27 de ani. Agresiunea s-a petrecut duminică după-amiază, în plină stradă, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona fostului sediu al Poştei, peste drum de magazinul Dedeman. Agresorul, Ilie Morari, în vârstă de 27 de ani, din Stroieşti, era turbat de furie pentru că fata încerca să rupă relaţia cu el.

„Am făcut-o din gelozie, pentru că am iubit-o”, a declarat tânărul în timp ce era dus în faţa unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru a fi audiat.

 

Urme de sânge pe câteva zeci de metri

Cei doi s-au luat la ceartă duminică, în stradă, iar tânărul a scos din buzunar un briceag. Tânăra a fost înţepată de două ori în gât, prima leziune fiind superficială, iar a doua mai profundă. Anchetatorii au găsit la faţa locului urme de sânge pe câteva zeci de metri, fata fugind de iubitul transformat în călău până în faţa fostului sediu al Poştei. Aici a fost găsită prăbuşită la pământ de personalul medical alertat prin numărul de urgenţe 112. Minora a fost transportată la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava. Deşi una dintre leziuni a fost destul de profundă, aceasta nu i-a afectat vreun vas important de sânge, astfel că minora a fost salvată. Tânărul de 27 de ani a fugit imediat după agresiune şi nu a fost de găsit până a doua zi.

 

Pleca de la serviciu pentru a o verifica pe minoră, bănuind că are un alt iubit

Din cercetările efectuate în acest caz rezultă că cei doi aveau o relaţie de aproximativ doi ani de zile, de când minora avea doar 14 ani. În ultima perioadă, au povestit apropiaţii, fata a încercat să rupă relaţia cu tânărul din Stroieşti. Acesta intrase la bănuieli că fata şi-a găsit un alt bărbat, iar din acel moment nu s-a mai putut controla.

Vasile Petrovan, şeful unei spălătorii auto din Şcheia, unde lucra tânărul, a relatat: „Se certau des în ultima vreme, iar el era foarte gelos. De o bucată de vreme lăsa serviciul şi pleca să o verifice. Eu i-am spus că fata e prea tânără, nu este de el, dar nu a vrut să înţeleagă”. Tânărul se apucase de băut de o bucată de vreme şi spunea că se va răzbuna. Cele mai multe ameninţări se îndreptau către tatăl fetei, pe care agresorul îl considera principalul vinovat de problemele din relaţia lor.

 

S-a ascuns o noapte în pădure

În momentul în care a fost prins de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, tânărul se deplasa pe calea ferată, în zona Şcheia, spre spălătoria auto unde a lucrat. Agresorul venea la şeful său de la spălătorie, pe care îl sunase din disperare.

„A stat peste noapte în pădure, iar apoi dimineaţă m-a sunat, nu ştia ce să facă. Eu l-am sfătuit să se predea, dar nu a mai ajuns la mine să vorbim, a fost prins de poliţişti”, a declarat Vasile Petrovan.

 

Arestat preventiv pentru tentativă de omor

Imediat ce a fost prins, tânărul şi-a recunoscut fapta şi s-a „căit”, punând-o pe seama „iubirii” şi a geloziei. Având în vedere modul în care a acţionat acesta (a atacat victima cu un cuţit, în gât, o zonă vitală a organismului, existând intenţia de suprimare a vieţii), fapta a fost încadrată la tentativă la infracţiunea de omor, cercetările fiind efectuate de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

Suspectul a fost reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iniţial în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz l-a înaintat pe Ilie Morari la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Suceava a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a lui Morari pentru 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentă înjunghiată în gât de iubitul său. Autorul: “Am făcut-o din gelozie, pentru că am iubit-o”.
 Vizualizări articol: 3925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Adolescentă înjunghiată în gât de iubitul său. Autorul: “Am făcut-o din gelozie, pentru că am iubit-o”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluțe din pâine (de post) Vă amintiți de chifteluțele de la cantinele din trecut, pufoase și picante, despre care se spunea în glumă că-s făcute din ”pâiniță de purcel”? Erau, adesea, chiar aceste chiftele de post, din care lipseau însă carnea... Citeşte