Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2015 - Anul XX, nr. 279 (6091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Omor

Crimă sălbatică, descoperită după ce un bărbat a fost găsit mort în casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din satul Petia, comuna Buneşti, a fost găsit decedat în casă, anchetatorii crezând iniţial că au de a face cu o moarte patologică, din cauza unei boli, dar stabilind ulterior, cu ajutorul legiştilor, că în cauză a fost vorba de un omor în toată regula. Suspectul de crimă este un tânăr în vârstă de 28 de ani, care ieri a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor.

Din ancheta derulată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava rezultă că bărbatul de 59 de ani, Mihai Ilinca, a consumat alcool, sâmbătă seară, într-un bar din sat, unde a intrat într-un conflict cu Ionuţ Andrei Dascălu, în vârstă de 28 de ani. Tânărul l-a urmărit ulterior pe bărbat, când acesta se îndrepta spre casă, şi l-ar fi lovit violent pe bărbatul de 59 de ani. Acesta a rămas căzut la pământ, inconştient, fiind găsit ulterior de către doi vecini. Aceştia, crezând că este doar în stare avansată de ebrietate, l-au dus acasă şi l-au pus pe un pat. A doua zi, duminică, aceiaşi vecini au încercat să-l contacteze telefonic pe bărbat, iar când au văzut că acesta nu răspunde au sunat la 112 şi au alertat autorităţile. În primă fază, poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au descoperit indicii care să-i facă să creadă că moartea a fost una violentă.

Ulterior, la autopsie, s-a constatat că bărbatul de 59 de ani are multiple leziuni interne, inclusiv mai multe fracturi costale cu penetrare de organe interne, produse prin agresiune. Practic, omul a fost bătut şi călcat în picioare, moartea fiind una violentă.

Poliţiştii l-au reţinut pe Ionuţ Andrei Dascălu din cursul zilei de luni, iniţial pentru 24 de ore. Ieri, la propunerea procurorului de caz, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crimă sălbatică, descoperită după ce un bărbat a fost găsit mort în casă.
 Vizualizări articol: 9223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 8 voturi
Crimă sălbatică, descoperită după ce un bărbat a fost găsit mort în casă4.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluțe din pâine (de post) Vă amintiți de chifteluțele de la cantinele din trecut, pufoase și picante, despre care se spunea în glumă că-s făcute din ”pâiniță de purcel”? Erau, adesea, chiar aceste chiftele de post, din care lipseau însă carnea... Citeşte