Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2015 - Anul XX, nr. 279 (6091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Tragedie evitată

Un autobuz TPL plin cu oameni, aproape de un accident grav

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adevărată tragedie a fost evitată în ultima clipă ieri la amiază, pe bulevardul Ştefan cel Mare din centrul municipiului Suceava, în dreptul magazinului Bucovina. O şoferiţă neatentă a intrat pe strada principală fără să se asigure, iar un autobuz plin de călători, inclusiv copii, care se întorceau de la parada de 1 Decembrie, a evitat milimetric impactul.

Pentru a nu se ciocni de maşina marca Peugeot 207, şoferul autobuzului a tras stânga, a intrat pe contrasens şi a frânat brusc. Mai multe persoane din autobuz, inclusiv cinci copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, ambulanţele transportând victimele la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

„Am văzut o doamnă cu maşina care venea de pe drumul ăsta secundar şi voia să treacă drumul pe partea cealaltă, iar şoferul de pe autobuz a fost inspirat şi a oprit, că altfel cine ştie ce se mai întâmpla”, a declarat unul dintre martori.

Pentru călătorii din autobuz a fost un adevărat şoc, iar momentele de panică au fost povestite de o parte dintre oamenii care încă mai aşteptau ca mijlocul de transport în comun să-şi continue traseul.

„Eram în picioare, dar din fericire mă ţineam foarte bine de bară, dar şocul a fost foarte puternic, au căzut oameni peste copilaşi”, a povestit o femeie aflată în autobuz.

A fost completată de o bătrână din autobuz: „Eu am şi cârja, dar mă şi ţin de obicei, că am fost accidentată, dar copiii au căzut şi sunt traumatizaţi”.

Printre persoanele care au căzut s-a numărat şi taxatoarea, care nu-şi explică de ce şoferiţa nu a văzut autobuzul.

„Am căzut şi eu şi m-am lovit la cap, dar nu e grav. Şoferiţa a spus că nu a văzut autobuzul, dar ăsta e aşa de mare, cum să nu-l vadă?”, s-a întrebat taxatoarea. 

Cu lacrimi în colţul ochilor, un bărbat trecut bine de prima tinereţe a vorbit şi el despre incident şi despre ce s-a întâmplat ieri la amiază pe bulevardul din faţa magazinului Bucovina.

„O neacordare de prioritate, maşina s-a băgat de pe banda întâi pe banda a doua fără să se asigure, şoferul de pe autobuz a frânat brusc, maşina era plină, iar oamenii au venit unul peste altul şi s-au speriat”, a povestit călătorul din autobuz.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe care au preluat răniţii, iar poliţiştii au demarat cercetările la faţa locului. Din primele date, vinovată de producerea evenimentului rutier este Nicoleta Smîntînică, din Bosanci, care nu a acordat prioritate. Ea a rămas fără permis de conducere şi este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autobuz TPL plin cu oameni, aproape de un accident grav.
 Vizualizări articol: 6544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Un autobuz TPL plin cu oameni, aproape de un accident grav5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluțe din pâine (de post) Vă amintiți de chifteluțele de la cantinele din trecut, pufoase și picante, despre care se spunea în glumă că-s făcute din ”pâiniță de purcel”? Erau, adesea, chiar aceste chiftele de post, din care lipseau însă carnea... Citeşte