Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2015 - Anul XX, nr. 267 (6079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băuţi la volan

Consumul de alcool, cauza principală de producere a multor accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva accidente rutiere produse în judeţ în ultimele zile au avut ca principală cauză consumul de alcool. Doi dintre protagoniştii implicaţi în tamponări erau în stare avansată de ebrietate şi numai norocul a făcut ca acestea să nu se sfârşească cu tragedii.

Primul eveniment a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 10, pe strada Sucevei din oraşul Siret, iar Silviu Antohi, un bărbat de 45 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, se afla la volanul unui tractor tip volă, neînmatriculat. La un moment dat, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de un autoturism Dacia 1300 care circula în faţa sa, tractorul a intrat în plin în acesta, distrugându-i întreg spatele. Poliţiştii sosiţi la locul accidentului au constatat că cel aflat la volanul tractorului era băut, având o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi că doar o minune a făcut ca mastodontul scăpat de sub control să nu facă victime. Mai mult de atât, în urma verificărilor făcute în bazele de date s-a stabilit faptul că Antohi nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal.

În aceeaşi zi, puţin după ora 19, un alt şofer, Ioan Tică, de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi, ce conducea un autoturism Mitsubishi Carisma prin Vicovu de Jos, nu a observat că în faţa să se deplasa un tractor cu remorcă, la volanul căruia era un bărbat de 37 de ani, din localitate. Autoturismul a intrat în coliziune cu remorca, ce nu era prevăzută cu sistem de semnalizare, un pasager din tractor fiind rănit în urma impactului. Testat cu aparatul de verificare a alcoolemiei, şoferul autoturismului a fost depistat cu 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi pe numele său a fost deschis un dosar penal.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape de ora 1, un echipaj al poliţiei rutiere a fost sesizat  despre un accident produs pe strada Parcului din Suceava, în urma căruia un autoturism a părăsit drumul şi s-a răsturnat în şanţ. La locul accidentului a fost găsit cel aflat la volanul maşinii, Cătălin Moţoc, un tânăr de 19 ani, din Vereşti, căruia în urma testării i s-a descoperit o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.  De asemenea, în urma verificării în baza de date a deţinătorilor de permise auto, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul suspendat, pe numele său fiind deschis un dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consumul de alcool, cauza principală de producere a multor accidente.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consumul de alcool, cauza principală de producere a multor accidente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Minciunele (versiunea de post) Sunt crocante, aromate, se lasă înmuiate în ceai sau vin fiert și alunecă repejor pe gât, de parcă nici n-au fost… Aceste gogoșele plate sunt delicioase, spornice și imposibil de ratat, chiar dacă acel ce le pregătește nu e... Citeşte