Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2015 - Anul XX, nr. 267 (6079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eforturi

La o săptămână de la închiderea Bazarului, mutarea chioşcurilor a intrat în linie dreaptă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dornici ca Bazarul să fie redeschis cât mai repede, comercianţii din zonele problemă, cele indicate de pompieri ca fiind necesar să fie eliberate de orice construcţie, pentru un acces cât mai rapid şi facil al maşinilor de intervenţie la incendiu, s-au mobilizat puternic. În doar două zile, vineri şi sâmbătă, cu sprijinul angajaţilor Primăriei Suceava şi al utilajelor puse la dispoziţie, peste 70 de chioşcuri au fost mutate, în principal de pe aleea dintre platourile modernizate ale Bazarului, unde au mai rămas doar şase chioşcuri ce trebuie relocate.

Agitaţia mutării chioşcurilor s-a făcut simţită şi în zona din faţă a Bazarului, spre sensul giratoriu, unde mai sunt încă multe spaţii comerciale de relocat, înainte să poată fi făcute căile de acces pentru maşinile de intervenţie, inclusiv o nouă intrare de la stradă, mare, pentru autovehiculele ISU.

Câteva chioşcuri au fost mutate şi de pe aleile laterale, dar mai mult de atât nu a fost posibil, volumul de muncă fiind mare şi fiind necesare numeroase operaţiuni, de la decuplarea de la reţeaua de curent electric a fiecărei gherete în parte, tăierea elementelor comune cu alte chioşcuri, până la îndepărtarea tuturor resturilor de materiale rămase în urmă.

„Dacă operaţiunea de mutare a chioşcurilor ar fi început de luni, când ISU a venit şi a închis Bazarul, am fi fost aproape de finalizarea acestei operaţiuni, fără de care nu se pot pune în aplicare alte măsuri solicitate de pompieri. Sperăm ca săptămâna aceasta, cam pe joi, să terminăm cu mutarea chioşcurilor, să avem terenul liber şi să ne putem concentra apoi pe realizarea celorlalte operaţiuni, pentru a obţine cât mai rapid acordul de redeschidere a Bazarului”, a spus Dorel Dănăilă, administratorul interimar al Centrului Comercial Bazar.

După ce vor fi făcute modificările solicitate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţii instituţiei vor fi solicitaţi să facă o nouă evaluare a riscului de producere a incendiilor, de concluziile acestora, dar şi de exigenţa lor, depinzând redeschiderea Bazarului, închis acum o săptămână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La o săptămână de la închiderea Bazarului, mutarea chioşcurilor a intrat în linie dreaptă.
 Vizualizări articol: 5014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
La o săptămână de la închiderea Bazarului, mutarea chioşcurilor a intrat în linie dreaptă4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Minciunele (versiunea de post) Sunt crocante, aromate, se lasă înmuiate în ceai sau vin fiert și alunecă repejor pe gât, de parcă nici n-au fost… Aceste gogoșele plate sunt delicioase, spornice și imposibil de ratat, chiar dacă acel ce le pregătește nu e... Citeşte