Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2015 - Anul XX, nr. 267 (6079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr reţinut de poliţişti după ce a furat arma tatălui său şi a fugit în pădure

Luni, 16 Noiembrie 2015 (15:36:34)
Un tânăr de 23 ani, din Stulpicani, aflat sub influenţa alcoolului, a sustras sâmbătă arma de vânătoare a tatălui său, pe care a folosit-o în grădina casei, trăgând mai multe focuri, după care a fugit în zona împădurită din apropierea comunei.Având în vedere gravitatea situaţiei sesizate şi potenţialul de escaladare a pericolului prin utilizarea armei letale şi a muniţiei în mod necontrolat de către o persoană aflată într-o evidentă stare de tulburarea în urma consumului de alcool şi a unui conflict intrafamilial, la fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul IPJ Suceava, sub coordonarea conducerii inspectoratului.Din primele cercetări, s-a stabilit că tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a profitat de faptul că este singur acasă și prin forțarea unei cutii metalice a sustras arma de vânătoare a tatălui său, deţinută legal de acesta din urmă, precum şi muniţie aferentă. Cu arma asupra lui, s-a deplasat în grădina locuinței, într-o zonă izolată, unde a tras mai multe focuri de armă în plan vertical, după care s-a îndreptat înspre zona împădurită a satului, ce aparține de Cantonul Silvic Slătioara din cadrul Ocolului Silvic Stulpicani.S-au dispus măsuri de căutare a acestuia și scotocirea zonei, fiind instituite filtre auto şi verificări la nivelul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc și Poliției orașului Gura Humorului, localități limitrofe, prin folosirea de efective din cadrul compartimentelor de investigații criminale și ordine publică.Pentru depistarea tânărului s-a folosit câinele de urmă, iar pentru identificarea armei şi a eventualelor elemente folosite de muniţie a fost utilizat un detector de metale. În urma activităţilor desfăşurate, la mai puţin de 24 de ore de la declanşarea operaţiunii, tânărul a fost localizat în apropierea unui fânar din zona denumita „Pârâul Ursului” din comuna Stulpicani. Acesta a fost reţinut de poliţişti, activităţile continuând în vederea găsirii armei sustrase şi a elementelor de muniţie.Arma de vânătoare a fost găsită ascunsă în apropierea lizierei pădurii. În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul de 23 de ani pentru comiterea infracțiunilor de furt, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept.În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr reţinut de poliţişti după ce a furat arma tatălui său şi a fugit în pădure.
 Vizualizări articol: 2258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr reţinut de poliţişti după ce a furat arma tatălui său şi a fugit în pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Minciunele (versiunea de post) Sunt crocante, aromate, se lasă înmuiate în ceai sau vin fiert și alunecă repejor pe gât, de parcă nici n-au fost… Aceste gogoșele plate sunt delicioase, spornice și imposibil de ratat, chiar dacă acel ce le pregătește nu e... Citeşte