Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

A căzut de pe tiroliana aflată la aproape şase metri de sol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O studentă din Iaşi venită pentru un weekend de poveste la Gura Humorului a sfârşit prin a ajunge la spital. Venită împreună cu alţi 67 de prieteni, fata în vârstă de 21 de ani a dorit să se distreze, iar cum la pensiunea unde erau cazaţi exista o tiroliană, mai mulţi tineri au hotărât să o încerce.

Ghinionul a lovit exact când pe tiroliană se dădea studenta din Iaşi. Când fata a ajuns la jumătatea distanţei, cordelina ce susţinea hamul cu care era asigurată s-a desprins din scripetele fixat de tiroliană, iar aceasta a căzut de la o înălţime de 5,5 metri.

L-a faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Gura Humorului, care a preluat-o pe accidentată şi a transportat-o la Spitalul Municipal Gura Humorului, unde aceasta a fost diagnosticată cu ,,contuzie lombară, fractură p.c. drept (putocol - încheietura mâinii drepte)”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A căzut de pe tiroliana aflată la aproape şase metri de sol.
 Vizualizări articol: 5962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A căzut de pe tiroliana aflată la aproape şase metri de sol5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2015, 12:08:03
Daca parintii fetei isi iau un avocat bun se lasa cu sute de mii de euro despagubiri. Nu e gluma , putea sa moara sau sa ramana paralizata .
======
Am fost si eu in vara cu copiii si traseul pe care cel de 9 ani a mers mi s-a parut foarte dificil . Aici pana la 10 ani si o anumita inaltime nu sunt acceptati la GO Ape (ceva identic) . Cred ca mai degraba idsi iau masuri de precautie pentru a evita un lawsuit.
====
Totusi un lucrufoarte bun pe care l-am observat la Gura Humorului este ca au angajati tineri care explica foarte bine copiiilor ce trebuie sa faca , ii ghideaza , sunt pe trasee pentru a interveni cand e necesar. Eu nu as blama personalul ci doar echipamentul , poate s-a uzat si ar trebui inlocuit .
2.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2015, 12:09:33
Sper ca tanara sa isi revina complet si sa nu ramana decat cu o sperietaura.
3.   De mantuiala trimis de
( 9 nov 2015, 16:07:10
Din cate am citit in articol nu este vorba de parcul de aventura de la Arinis ( acolo pe langa scripete mai pui si doua asigurari pe tiroliana ). Probabil la pensiune era intins un cablu intre doi stalpi cu un simplu scripete pe el, ceea ce nu se poate numi tiroliana. Dar vorba unuia de mai sus : 67 de prieteni l-a fata locului ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte