Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sensul giratoriu de la bazar, blocat parţial şi temporar

Marţi, 10 Noiembrie 2015 (09:35:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 8:10, mai mulţi comercianţi din bazarul Suceava au blocat parţial sensul giratoriu din zonă. Circulaţia este îngreunată în sensul de mers dinspre Burdujeni spre Centru, iar oamenii ameninţă să blocheze întregul sens giratoriu. S-a ajuns în această situaţie după ce reprezentanţii ISU au decis în cursul zilei de ieri să închidă Bazarul, deoarece acesta nu respectă normele PSI. Oamenii au strigat „Hoţii! Hoţii!", şi au cerut sosirea primarului Ion Lungu pentru a le explica din ce cauză s-a ajuns aici. De asemenea, comercianţii spun că li se îngrădeşte dreptul la muncă şi cineva trebuie să răspundă pentru acest lucru. În acest moment în faţa bazarului se află aproximativ 300 de persoane, dar şi numeroase forţe ale poliţiei, jandarmeriei şi poliţiei locale.

 

Primarul Ion Lungu a ajuns la faţa locului

În jurul orei 9 la faţa locului a ajuns şi primarul Ion Lungu, care s-a adresat oamenilor din Bazar. Primarul le-a cerut ajutorul pentru a debloca situaţia şi le-a menţionat că până nu vor intra în legalitate în ce priveşte normele PSI Bazarul rămâne închis. La un moment dat oamenii au strigat „Demisia, Demisia”, iar edilul Sucevei le-a răspuns că nu se cramponează de scaun.

„Îmi dau demisia chiar şi mâine, dar acest lucru nu va rezolva problemele de aici din Bazar. Am avut discuţii cu dumneavoastră (n.r. - cu comercianţii din Bazar) şi v-am cerut să mutăm chioşcurile pentru a îndeplini condiţiile cerute de pompieri. Mi-aţi spus că sunt trei momente ale anului când aveţi ceva vânzare: de Crăciun, de Paşte şi la începutul anului şcolar. Am încercat să vă păsuiesc, dar a trecut şi Paştele, a trecut şi începutul anului şcolar şi nu s-a schimbat nimic. Acum nu se mai poate. Bazarul rămâne închis până îndeplinim toate condiţiile cerute de ISU”, le-a spus Ion Lungu oamenilor adunaţi în faţa Bazarului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensul giratoriu de la bazar, blocat parţial şi temporar.
 Vizualizări articol: 3136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sensul giratoriu de la bazar, blocat parţial şi temporar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte