Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bazarul Sucevei a fost închis de pompieri

Luni, 9 Noiembrie 2015 (15:01:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Unul dintre cele mai mari complexe comerciale din ţară, Bazarul Suceava, este închis de luni, 9 noiembrie, fiind interzisă orice fel de activitate comercială, până când nu se întrunesc toate condiţiile impuse de pompieri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.Decizia de închidere a Bazarului a fost luată de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma unui control efectuat azi dimineaţă, în care au testat dotările şi capacitatea de reacţie a personalului din Bazar în caz de incendiu.Controlul vine ca urmare a somaţiei date de ISU la începutul anului, când au fost date şi două amenzi consistente, în valoare totală de 50.000 de lei. Atunci au fost trasate o serie de măsuri care trebuie respectate pentru ca Bazarul să intre în legalitate, una dintre acestea vizând mutarea a aproximativ 150 de chioşcuri, pentru a se face căi de acces pentru maşinile de pompieri.Cum nici una dintre măsuri nu a fost dusă la îndeplinire, comercianţii refuzând să îşi mute chioşcurile în alte spaţii, puse la dispoziţie de Administraţia Bazarului, ISU a trecut la aplicarea măsurii cele mai drastice, care afectează toţi comercianţii din Bazar, cât şi pe clienţii acestora.„Am fost nevoiţi să luăm măsura închiderii platformei Bazar. Este vorba atât de bazarul privat cât şi de cel public. Până nu se vor remedia deficienţele de acolo nu se vor redeschide”, a declarat Generalul de brigadă Ioan Burlui, inspectorul-şef al ISU Suceava.Închiderea Bazarului afectează peste 1.850 de comercianţi din Bazarul gestionat de Primăria Suceava, dar şi alţii 200 de chiriaşi ai Bazarului privat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazarul Sucevei a fost închis de pompieri.
 Vizualizări articol: 9497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 13 voturi
Bazarul Sucevei a fost închis de pompieri5.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Altul care nu mai poate de capra vecinului trimis de
( 9 nov 2015, 19:16:14
Bazarul e un loc unde oamenii cummpara produse mai ieftin decat in magazine. In toata Europa poate chiar si in lume, in piete, bazaruri, targuri si oboare, functioneaza taxa de forfetare. La noi legea e proasta si surda. In unele tari chiar se merge doar pe o taxa la primarie, nu trebuie sa ai nici o autorizatie. In loc sa iesi in strada si sa ceri sa nu se mai sifoneze bani din banul public, tu nu mai poti de bazar, unde lucreaza doar oameni care muncesc cateodata pentru un banut in plus, pentru o masina, pentru o casa, chiar si "72 de ore din 24 " ,si nici alea nu le mai ajung. Oamenii aia chiar muncesc si jumatate din timpul lor il fac pe drumuri pentru ca unul ca tine sa ia un blug cu 75 ron in loc de 150. Dar daca te roade invidia , de unde sa stii ? Munceste cu ei si apoi ai sa stii cum se fac bani pentru o casa.
2.   Altul care nu mai poate de drum lung trimis de
( 9 nov 2015, 19:37:12
Pai d-le la m\noi legislatia e proasta, in Europa si posibil in lume , in piete, bazaruri, targuri si oboare se merge pe taxa de forfetare in unele tari nici nu trebuie sa ai acte doar trebuie sa platesti o taxa la primarie. Bazarul este o zona de unde bipezi ca tine cumpara marfa mai iefina decat in magazine. Este o zona in care oamenii chiar muncesc si majoritatea timpului si-l petrec pe drumuri. Este o zona unde chriile sunt mai mici , de aceea ei reusesc sa-si cumpere una alta. Daca nu vrei sa mergi in bazar e treaba ta dar sa critici ceva ce nu stii e aiurea. Din caua celor ca tine au saracii oameni controale peste controale. Ai stat vreodata in frig prin vama, ai stat vreodata in frig in bus 6-7 ore, ai stat vreodata 4-5 ore in frig sa vinzi un pulover sau o pereche de chiloti ? Presupun ca nu. Daca ar avea oamenii alta alternativa, presupun ca nu ar sta in bazar, poate sambata si duminica, ca in occident, asa de distractie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte