Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune de control

Cluburi şi discoteci, luate la puricat de pompieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedia din clubul bucureştean Colectiv, în urma căreia au murit deja 44 de persoane, număr care ar putea creşte în perioada următoare, a pus în gardă instituţiile statului. Sâmbătă noapte, mai multe cluburi şi discoteci din judeţ au fost luate la puricat de echipe mixte formate din angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, jandarmi, poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

„A fost un control inopinat şi am dorit să verificăm dacă sunt respectate condiţiile legale de funcţionare. Unele locaţii erau închise, altele nu îndeplineau cerinţele de funcţionare, motiv pentru care s-au aplicat şi sancţiuni”, a declarat adjunctul ISU Suceava, locotenent-colonel Costică Ghiaţă.

Controalele au vizat două cluburi din municipiul Suceava, două din Fălticeni şi câte unul în Rădăuţi, Putna, Adâncata şi Zvoriştea.

Cele mai mari probleme s-au înregistrat la o discotecă din Zvoriştea, în interiorul căreia se aflau mai multe persoane decât ar fi fost normal. Toţi cei prezenţi au fost legitimaţi, iar administratorului i s-a cerut să pună la dispoziţie toate documentele legate de autorizarea şi funcţionarea locaţiei.

Pentru că nu a prezentat aceste acte, administratorul a fost chemat marţi la sediul ISU Suceava, iar după ce acestea vor fi analizate, coroborat cu datele de sâmbătă noapte de la faţa locului, se va lua o decizie finală. Cea mai drastică sancţiune poate fi închiderea locaţiei şi aplicarea unei amenzi între 30.000-100.000 de lei.

Probleme s-au înregistrat şi la un club din Fălticeni, pentru neregulile constatate fiind aplicată o amendă de 2.500 de lei. 

Potrivit conducerii ISU Suceava astfel de acţiuni de control neanunţate vor continua şi în perioada următoare, iar acolo unde situaţia se impune se vor aplica amenzi şi se vor trasa măsuri care trebuie puse în practică de proprietarii de cluburi şi discoteci, nefiind exclusă nici varianta închiderii unor locaţii care prezintă risc major pentru securitatea şi viaţa oamenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluburi şi discoteci, luate la puricat de pompieri.
 Vizualizări articol: 3454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cluburi şi discoteci, luate la puricat de pompieri2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oameni buni!!!! trimis de
( 9 nov 2015, 13:08:32
Dansam in aceeasi mocirla over and over and over again .
Hai sa facem niste controale "inopinate "cica , omg , pe la disco si cluburi . Si atat ?????? Mergem la presa si ne laudam.
=====
Cei de la isu , pompieri , samd , stiu cate scoli , gradinite , azile de batrani (ei si asa nu mai conteaza), niserici ,camine culturale , etc, etc , functioneaza fara avize de la pompieri si fara sanse de a scapa dintr-o urgie asemanatoare celei din bucuresti .

======
De ce nu se instaleaza in fiecarescoala , gradinita , clinica , cabinet medical , azil , biserica , Detectoare de Fum , sau Gaze .Costa o nimica toata dar salveaza vieti
====
trebuie sa constintizam pericolele nu doar sa protestam cand se intampla.

la fel si purtarea centurii pe locurile din spate si folosirea scaunelor speciale sau a inaltatoarelor pentru copii . Cati copii ati vazut pe bancherta dinspate a masinii cu centura pusa ??? De ce politia si autoritatile matura gunoiul sub pres si nu da amenzi pentru acest lucru si de de parintii sunt atat de iresponsabili . hai sa ne trezim inainte de a fi prea tarziu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte