Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Potenţial uriaş

Cătălin Miron: „În 2-3 ani de zile, Rădăuţiul va avea echipă de fotbal în liga naţională”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, este de părere că acest oraş are potenţialul necesar pentru a susţine o echipă de fotbal care în 2-3 ani să evolueze în liga naţională. Potrivit lui Cătălin Miron, lipsa de finanţare este doar o justificare a celor care au condus oraşul, dar care nu au dorit niciodată cu adevărat să sprijine activitatea sportivă.

„Nu lipsa finanțării sportului în Rădăuţi este cauza prăbușirii activităților sportive, ci dezinteresul, disprețul şi lipsa implicării reale a autorităților locale. Activitatea sportivă în Rădăuţi poate sta pe milioane de euro, prin finanţări venite exclusiv din mediul privat. Dar oare de ce un privat ţi-ar sponsoriza echipa de fotbal a orașului, de exemplu, dacă tu autoritate locală îţi baţi joc de el, îi faci canale în mijlocul drumului ca să-i blochezi activitatea sau îl umilești când are nevoie de vreo adeverință”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi consideră că potenţialul economic al zonei este imens, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a-i cointeresa pe oamenii de afaceri în susţinerea activităţilor sportive, unele dintre ele cu tradiţie, cum ar fi hocheiul, luptele sau fotbalul.

„Rădăuţiul are un mediu economic extrem de viu, pornind de la multinaționale austriece şi terminând cu cele autohtone, toate fiind capabile să susţină sportul rădăuțean. Dezinteresul manifestat de autoritățile locale, care nu au făcut nimic pentru a întreţine bazele sportive, este însă o mare piedică. Doar când te uiţi la stadionul lăsat în semiparagină, cu un teren de fotbal pericol public, ai o imagine a neputinţei şi lipsei de implicare a autorităţilor locale în ceea ce înseamnă sportul în Rădăuţi. Sărăcia în care se zbate sportul rădăuţean este consecinţa directă a incapacităţii manageriale a celor care au condus şi care încă mai conduc oraşul”, a concluzionat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar crede că dacă în alte localităţi s-au putut crea echipe de fotbal performante nu există nici un impediment pentru ca Rădăuţiul să nu fie instalat pe harta fotbalului mare.

Cătălin Miron a amintit că în urmă cu ceva ani Fălticeniul a reuşit să promoveze în Liga I, iar mai nou Pojorâta, o localitate cu doar câteva mii de locuitori, evoluează în Liga a II-a a fotbalului din România.

„Deşi Rădăuţiul are un potenţial extraordinar, echipa locală de fotbal se chinuie să supravieţuiască în Liga a III-a, ceea ce este de-a dreptul ruşinos”, a opinat Cătălin Miron.

În opinia candidatului PNL pentru fotoliul de primar, sunt întrunite toate condiţiile pentru ca sportul din Rădăuţi să fie revigorat, să ajungă în scurt timp o pepinieră de campioni naționali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „În 2-3 ani de zile, Rădăuţiul va avea echipă de fotbal în liga naţională”.
 Vizualizări articol: 2691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 13 voturi
Cătălin Miron: „În 2-3 ani de zile, Rădăuţiul va avea echipă de fotbal în liga naţională”2.1513

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte