Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foc şi scrum

Trei gospodării din Lipoveni, afectate de un incendiu puternic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit vineri seară a afectat trei gospodării din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei. Flăcările au fost observate în jurul orei 22.30 de o femeie care locuieşte cu chirie la un localnic. Aceasta a ieşit afară şi a văzut că şura unui vecin este în flăcări. Au fost chemaţi imediat pompierii, dar între timp focul s-a extins şi la alte imobile din apropiere.

Au fost afectate o casă nelocuită, o şură s-a transformat în scrum cu tot cu un viţel şi circa 5 tone de furaje. Flăcările au mai distrus acoperișul altor două case de locuit, peretele unei șuri și 2 mp din peretele din lemn al unei magazii.

Pompierii militari au stabilit drept cauză a incendiului ,,scurtcircuit la un cablu improvizat racordat la energie electrică’’.

În timpul incendiului, bărbatul a cărui şură a ars în totalitate, iar casa i-a fost afectată parţial a avut un atac de panică şi a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Cele trei locuințe afectate nu sunt asigurate, iar pagubele materiale au fost estimate la 20.000 de lei.

La momentul sesizării incendiului s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, fiind afectate aproximativ jumătate din locuințele de pe raza satului Lipoveni, iar după jumătate de oră, în urma intervenției lucrătorilor din cadrul E.ON Moldova, s-a reluat alimentarea cu electricitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării din Lipoveni, afectate de un incendiu puternic.
 Vizualizări articol: 1507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei gospodării din Lipoveni, afectate de un incendiu puternic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte