Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Un film de groază realizat în Rădăuţi, selectat la cel mai mare festival de gen din Australia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un film de groază realizat în Rădăuţi, „Be My Cat: A Film for Anne”, a fost selectat să participe la cel mai mare festival de filme de gen din Australia şi unul dintre cele mai important din lume, A Night of Horror International Film Festival în Sydney. „Be My Cat: A Film for Anne” este primul film de lungmetraj horror found footage românesc, un gen cinematografic prin care un film este prezentat în totalitate, sau parțial, ca fiind o înregistrare video autentică. Premiera filmului realizat în Rădăuţi la festivalul din Australia va avea loc pe 29 noiembrie 2015. De precizat că în programul oficial al festivalului, filmul „Be My Cat: A Film for Anne” a fost prezentat ca fiind „cel mai revoluționar film found footage de la <The Blair Witch Project> încoace, fiind chiar infinit mai credibil și mai înfricoșător”.

Filmul „Be My Cat” este regizat, produs și scris de tânărul rădăuţean Adrian Țofei. Acesta este şi actor în filmul pe care l-a realizat, din distribuţie mai făcând parte Sonia Teodoriu, Florentina Hariton și Alexandra Stroe. Povestea filmului este despre un tânăr din România care recurge la gesturi șocante pentru a o convinge pe actrița hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său.

Filmul a avut premiera mondială în martie anul acesta, la unul dintre cele mai mari festivaluri de filme de gen din lume, Fantasporto International Film Festival din Portugalia, iar apoi premiera în România la TIFF, în Anglia la Bram Stoker International Film Festival, în America de Sud la Zinema Zombie Fest din Columbia și în Spania la Torremolinos. Filmul a mai participat şi la „Dracula Film Festival” din Brașov, unde a câștigat Mențiune Specială.

Adrian Țofei ne-a declarat că în momentul de faţă aşteaptă răspunsuri de la noi festivaluri internaționale, dar şi că este în căutare de distribuitori pentru lansarea filmului în cinematografe, pe DVD și pe internet. Adrian Ţofei a mai spus că în momentul de faţă lucrează la următorul său “film apocaliptic”, intitulat „We Put the World To Sleep”, iar recent a fost invitat și ca membru al juriului la Bosphorus International Film Festival din Istanbul, Turcia. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi actori din filmul „Be My Cat”, Florentina Hariton realizează primul ei scurtmetraj, „Duality”, Sonia Teodoriu va putea fi văzută în curând în lungmetrajul „Herman: The Man Behind the Terror”, iar Alexandra Stroe își continuă cariera în teatru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un film de groază realizat în Rădăuţi, selectat la cel mai mare festival de gen din Australia.
 Vizualizări articol: 3134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un film de groază realizat în Rădăuţi, selectat la cel mai mare festival de gen din Australia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte