Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2015 - Anul XX, nr. 234 (6046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

În Pojorâta a fost inaugurat un Centru local de informare turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Pojorâta a fost inaugurat ieri un Centru local de informare turistică, investiţie realizată în totalitate din fonduri europene printr-un proiect aprobat în cadrul Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, ne-a declarat că noul centru de informare va deservi nu numai comunitatea din Pojorâta, ci şi toate localităţile din „Bucovina de munte”. Ioan Bogdan Codreanu a precizat că atât turiştii români, cât şi cei străini sunt aşteptaţi la noul centru pentru a lua primul contact cu tradiţiile, obiceiurile şi tot ce poate oferi zona Bucovina, şi pot obţine orice informaţie turistică despre această zonă a judeţului.

„Este o investiţie pe care eu personal mi-am dorit-o foarte mult încă din primele zile de mandat, din 2008. Şi trebuie subliniat că locaţia noului centru este una extrem de bună, fiind practic la intrarea pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din România, Transrarăul, care face legătura cu valea Bistriţei”, a spus primarul din Pojorâta. El a precizat că la Centrul Local de informare turistică din Pojorâta sunt angajaţi doi tineri cu studii superioare, care pot oferi toate serviciile specifice unui astfel de centru. „De ce să nu recunosc, cu această investiţie am reuşit să aducem acasă tinerii şi să-i promovăm, pentru ca ei să pună umărul la dezvoltarea comunităţii din toate punctele de vedere”, a afirmat Codreanu. El a ţinut să sublinieze faptul că această investiţie nu se putea realiza fără sprijinul Consiliului Local, al viceprimarului din Pojorâta şi al echipei din compartimentul proiecte al primăriei, despre care a spus că „de fiecare dată au dat dovadă de profesionalism şi spirit de iniţiativă pentru a realiza cât mai multe lucruri”.

 

Primăria a construit un pod nou peste râul Moldova

Tot ieri, în comuna Pojorâta au fost finalizate lucrările de construcţie a unui pod peste râul Moldova, care face legătura dintre DN 17 şi drumul comunal Peciştea. Ioan Bogdan Codreanu a ţinut să-i mulţumească fostului senator sucevean Sorin Fodoreanu pentru sprijinul acordat atunci când ocupa această funcţie pentru realizarea acestei investiţii. „Trebuie să-i mulţumesc fostului senator Sorin Fodoreanu pentru sprijinul necondiţionat pe care ni l-a acordat pentru a realiza acest proiect. Este o investiţie care a devenit realitate, iar acum faptele vorbesc, pentru că în trecut acest proiect, ca şi altele, a rămas la stadiul de vorbe din partea celor care au condus comuna înainte de 2008. Era o promisiune pentru locuitorii comunei de nu mai puţin de 15 ani, iar acum vreau să mulţumesc comunităţii locale că a avut răbdare şi că a dat dovadă de spirit civic şi susţinere faţă de toate proiectele din Pojorta”, a mai declarat Ioan Bogdan Codreanu. El a ţinut să precizeze că lucrările de construcţie a acestui pod au fost finanţate de la bugetul Primăriei Pojorâta, valoarea investiţiei fiind de 380.000 de lei. La cele două investiţii inaugurate ieri au avut loc slujbe de sfinţire oficiate de preoţii parohi din Pojorâta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Pojorâta a fost inaugurat un Centru local de informare turistică.
 Vizualizări articol: 2115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Pojorâta a fost inaugurat un Centru local de informare turistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei