Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2015 - Anul XX, nr. 231 (6043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” s-a bucurat de succes în rândul vizitatorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” s-a bucurat de succes şi în acest an, atât ca număr de vizitatori, cât şi din punctul de vedere al numărului expozanţilor. Timp de trei zile, 37 de membri ai Asociaţiei Produs în Bucovina şi-au prezentat spre vânzare oferta de produse şi preparate din carne, lactate, produse de panificaţie şi patiserie, fructe şi legume, miere de albine şi dulceţuri. Alături de aceştia, au fost prezenţi şi 40 de meşteri populari din întreg judeţul, precum şi producători agricoli sau crescători de animale.

În cursul zilei de ieri, preşedintele Asociaţiei Produs în Bucovina, Cristina Dumitrescu, a ţinut să mulţumească pentru sprijinul pe care l-a primit din partea Consiliului Judeţean Suceava în organizarea acestui eveniment, precum şi din partea celorlalţi susţinători, Centrul Cultural Bucovina, Primăria Suceava, Direcţia Silvică, Direcţia Agricolă şi nu în ultimul rând Iulius Mall Suceava. Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor trei zile ale târgului, acesta a fost vizitat de câteva mii de persoane.

Prezent duminică la Târgul „Produs în Bucovina”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, i-a felicitat pe toţi producătorii prezenţi la acest eveniment. Cătălin Nechifor a transmis conducerii Asociaţiei Produs în Bucovina că după terminarea acestui târg nu va fi timp de odihnă, pentru că la începutul lunii decembrie, produsele din Bucovina vor fi promovate la Bruxelles, în Parlamentul European. Cătălin Nechifor a amintit că pe data de 3 decembrie, Bucovina va fi promovată în Parlamentul European în cadrul unui eveniment special organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României. În cadrul acestui eveniment, judeţul Suceava ar urma să fie reprezentat de Asociaţia Produs în Bucovina, Ansamblul Artistic "Ciprian Porumbescu", întreaga acţiune având ca scop promovarea ofertei turistice şi aeroportuare a judeţului.

Cătălin Nechifor le-a mai transmis celor prezenţi duminică la târgul de toamnă de la Iulius Mall Suceava că ziua de ieri a reprezentat „o bucurie unică în viaţă”, având în vedere că în Suceava a fost sfinţită cea mai mare catedrală din ţară.

„Să vă dea Dumnezeu putere să rezistăm, să mergem mai departe, să putem fi bucuroşi de viaţa noastră, să fim sănătoşi şi să avem cu adevărat fiecare zi cu bucurie în suflet şi simţire”, a mai spus Nechifor. La final, şeful administraţiei judeţene a vizitat standurile expozanţilor şi a gustat din produsele prezentate de aceştia.

În cele trei zile ale târgului au avut loc spectacole de muzică populară susţinute de ansambluri şi artişti din judeţul Suceava, printre care Fanfara Stamate din Fântânele, Ansamblul „Arcanul” din Suceava, Fanfara „Lui Cocoş”, Ansamblul „Brădetul”, Grupul vocal „Piatra Şoimului” din Câmpulung Moldovenesc şi formaţia de dansuri „Plaiurile Pojorâtei”, Grupul folcloric „Plaiurile Soloneţului”, fanfara Trandafirul, grupul „Străjăncuţa” din Straja sau Ansamblul ucrainean „Cervona Kalena” din Negostina. Invitatul special al ediţiei de anul acesta a fost cunoscuta interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca.a

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” s-a bucurat de succes în rândul vizitatorilor.
 Vizualizări articol: 2440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” s-a bucurat de succes în rândul vizitatorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei