Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2015 - Anul XX, nr. 231 (6043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Cinci inculpaţi trimişi în judecată, pentru răzbunarea sângeroasă din parcul central al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat, zilele trecute, ancheta în cazul agresiunii comise în centrul Sucevei, la finele lunii iulie a acestui an, când un tânăr de 33 de ani a fost bătut măr în parcul central, după ce a avut o altercaţie într-un club. Procurorii au dispus trimiterea în judecată a cinci inculpaţi: Cezar Cojinschi, în vârstă de 27 de ani, din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, Adrian Aursulesei, în vârstă de 36 de ani, Ştefăniţă Bujorean, în vârstă de 28 de ani, Beniamin Mircea Maruseac, în vârstă de 21 de ani, şi Andrei Orest Maruseac, în vârstă de 30 de ani, ultimii patru din municipiul Suceava. Primii trei sunt în arest preventiv, în timp ce fraţii Maruseac sunt arestaţi în lipsă.

Agresiunea s-a petrecut pe 25 iulie, în parcul central al Sucevei, iar din anchetă a rezultat că cei cinci au încercat să se impună, prin forţă, ca grupare dominantă în mediul infracţional.

Victima, Florin Ş., avusese un conflict, într-un club, cu unul dintre inculpaţi, iar acesta a început imediat să-şi sune ajutoarele, pentru a se răzbuna.

A urmat o răzbunare sângeroasă. Victima a fost blocată cu două maşini şi urmărită prin parcul central al Sucevei. La un moment dat, tânărul urmărit s-a împiedicat şi a căzut, moment în care agresorii au tăbărât pe el cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente.

El a suferit o fractură de piramidă nazală şi una de masiv facial, plus multiple alte traumatisme severe, majoritatea la nivelul capului, care au necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale.

O parte din cei cinci agresori mai au la activ fapte cu violenţă. Unii au şi condamnări şi au fost eliberaţi condiţionat, astfel că riscă acum să fie condamnaţi la pedepse grele.

După agresiunea din parcul central inculpaţii vor fi judecaţi pentru infracţiunile de „loviri sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci inculpaţi trimişi în judecată, pentru răzbunarea sângeroasă din parcul central al Sucevei.
 Vizualizări articol: 2588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci inculpaţi trimişi în judecată, pentru răzbunarea sângeroasă din parcul central al Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei