Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2015 - Anul XX, nr. 231 (6043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Două maşini şi o motocicletă furate au fost recuperate de poliţiştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două maşini şi o motocicletă care figurau în bazele de date ca sustrase au fost recuperate de poliţiştii suceveni în cadrul unei acţiuni organizate la nivel internaţional, pentru combaterea furturilor auto şi a traficului internaţional cu autovehicule furate.

Acţiunea s-a desfăşurat timp de două zile, săptămâna trecută, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Au furat o maşină şi au mers cu ea până ce s-a terminat carburantul

Într-un prim caz, pe 30 septembrie, o patrulă de la Secţia 14 Rurală Vama a oprit pentru verificări, la un control în trafic, un autoturism la care era anexată o remorcă în care se afla o motocicletă. Bărbatul de la volan, un nemţean în vârstă de 37 de ani, nu a putut oferi date despre aceasta.

„În urma controlului efectuat, în interiorul remorcii a fost identificată o motocicletă înmatriculată în Italia. În urma interogării bazelor de date s-a stabilit că motocicleta figura cu menţiuni de urmărire, astfel încât s-a procedat la indisponibilizarea acesteia”,  se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. 

Pe numele bărbatului din Neamţ s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de „tăinuire la furt”, iar ancheta continuă. 

O zi mai târziu, pe 1 octombrie, anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au identificat un autoturism Mazda care a fost sustras pe 27 septembrie din curtea unei locuinţe din Rădăuţi. După cum am mai relatat şi în ediţia anterioară a ziarului nostru, maşina a fost sustrasă de trei minori, unul în vârstă de 16 ani şi doi de 15 ani. Cei trei s-au deplasat cu maşina până în satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, unde autoturismul a rămas fără carburant şi a fost abandonat într-o zonă izolată. 

 

26 de autovehicule, verificate înainte de a fi dezmembrate 

Tot pe 1 octombrie, Poliţia oraşului Salcea a organizat o acţiune de control la o societate din localitate care are ca obiect de activitate achiziționarea în vederea dezmembrării a autovehiculelor și comercializarea pieselor rezultate din această activitate.

Poliţiştii au verificat în bazale de date 36 de autovehicule, ocazie cu care au identificat un autoturism Hyundai care figura ca furat din Italia din septembrie 2009. Maşina a fost adusă la sediul Poliţiei oraşului Salcea, iar ancheta continuă, în încercarea de a se stabili cum a ajuns aceasta în România.

În cadrul acţiunii dispuse la nivel internaţional, pe teritoriul României au fost identificate 33 de autovehicule care figurau ca fiind furate. Este vorba de 26 autoturisme, două camioane, trei motociclete, un utilaj de construcţie şi o rulotă. Dintre acestea, 13 erau reclamate ca fiind furate din Italia, 5 din Franţa, 4 din Germania, 3 din Belgia, şi câte 2 din România, Spania, Ungaria, Danemarca şi Luxemburg. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini şi o motocicletă furate au fost recuperate de poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două maşini şi o motocicletă furate au fost recuperate de poliţiştii suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei