Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2015 - Anul XX, nr. 231 (6043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liber

Individul acuzat că i-a dat foc maşinii vecinului s-a întors acasă după 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, din municipiul Rădăuţi, pus sub acuzare pentru incendierea maşinii unui vecin, a fost lăsat în libertate, după doar 24 de ore de arest. După ce a analizat probatoriul şi l-a audiat pe inculpat, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a decis, vinerea trecută, că este suficientă aplicarea măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. În aceste condiţii, Vasile Ignătescu a plecat acasă, însă are impuse mai multe obligaţii şi restricţii. Printre altele, acesta nu are voie să părăsească limita teritorială a municipiului Rădăuţi.

În noaptea de miercuri spre joi a săptămânii trecute, pompierii au fost sesizaţi de un incendiu la un autoturism Skoda Fabia, care s-a extins şi la o a doua maşină, care a suferit şi ea o serie de avarii.

Neculai Popa, proprietarul autoturismului Skoda care a fost distrus în proporţie mai mare de 70%, a relatat pentru Monitorul de Suceava:

„În jurul orei 01.00, mi-a bătut la uşă un vecin care m-a anunţat că îmi arde maşina din parcare. Am coborât şi am văzut că ardea foarte tare… Proprietarii maşinilor parcate lângă a mea tocmai le scoteau pe ale lor, care erau şi ele avariate uşor de la foc. În schimb Skoda mea a ars până la motor, s-a făcut praf…”, a declarat păgubitul.

Speriat şi uimit de incident, Popa nu a realizatiniţial cine ar fi putut să-i dea foc la maşină, în condiţiile în care era convins că nu are duşmani şi că nu avusese nimic de împărţit cu nimeni.

Imaginile surprinse de o cameră video au arătat că incendiatorul era chiar un vecin al său, care locuieşte în apartamentul situat la un nivel mai jos. Neculai Popa a avut în trecut o serie de neînţelegeri cu Vasile Ignătescu, însă nu se gândea că acesta ar putea ajunge atât de departe. Acesta din urmă a pus fapta pe seama consumului de alcool.

Reamintim că, luna trecută, şi maşina unui poliţist din Rădăuţi a fost incendiată de o mână criminală. În acel caz a fost identificat un suspect, recidivist, care a fost condamnat în trecut pentru agresarea unui alt poliţist. Şi în acest caz, individul acuzat de comiterea gravei fapte este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul acuzat că i-a dat foc maşinii vecinului s-a întors acasă după 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Individul acuzat că i-a dat foc maşinii vecinului s-a întors acasă după 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei