Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2015 - Anul XX, nr. 194 (6006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Tânăr de 25 de ani, nenorocit cu o lovitură de hârleţ în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, a ajuns în arest, pus sub acuzare pentru infracţiunea de tentativă de omor, după ce i-a dat cu hârleţul în cap unui tânăr în vârstă de 25 de ani, provocându-i leziuni foarte grave, care erau să-i fie fatale. Agresiunea s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.00, iar tânărul a fost operat de urgenţă pentru a-i fi salvată viaţa.

 

Va avea nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale

Din ancheta poliţiei rezultă că Florin Plai, în vârstă de 25 de ani, a mers în vizită la localnicul Anton Puraveţ, cu care este rudă, fiind nepot al soţiei acestuia din urmă. Anton Puraveţ, bărbatul în vârstă de 40 de ani, lucra la amenajarea unei curţi, fiind ajutat de doi dintre fraţii săi. Tânărul de 25 de ani, în stare de ebrietate, ar fi intrat în dispută verbală cu cei trei fraţi şi ar fi pus mâna pe un par, cu intenţie agresivă. În acel moment, Anton Puraveţ, bărbatul de 40 de ani, care avea în mână un hârleţ, l-a lovit puternic pe tânăr, în cap, cu unealta.

„I-a aplicat o puternică lovitură cu o cazma (<hârleţ>) la nivelul capului,  cauzându-i leziuni grave, ce necesită pentru vindecare un număr de 58 – 60  zile de îngrijiri medicale şi care au pus viaţa victimei în primejdie, intervenţia operatorie impunându-se de urgenţă pentru salvarea vieţii acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Echipa operativă de la Serviciul de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, care a preluat ancheta sub coordonarea unui procuror criminalist, a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect, care a fost reţinut, joi noapte, pentru 24 de ore. Suspectul a fost prezentat, ieri după-amiază, de procurorul de caz, la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de tentativă de omor. Tribunalul Suceava şi-a însuşit propunerea şi a emis mandatul de arestare preventivă.

 

Tânără bătută măr de concubin

Tot joi, şi tot la Şcheia, a mai fost sesizată o faptă de agresiune. Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul, identificat ulterior în persoana lui Viorel Dranca, în vârstă de 30 de ani. Acesta a solicitat prezenţa la faţa locului a poliţiei şi ambulanţei, declarând că şi-a bătut concubina.

Din ancheta poliţiei a rezultat că, pe fondul geloziei, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o. Femeia, Florina T., în vârstă de 29 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu multiple leziuni. Ea a fost diagnosticată preliminar cu un traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, traumatism cranian cu pierderea cunoştinţei şi traumatism toracic.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de „violenţă în familie”, încadrarea exactă a faptei urmând a se face funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 25 de ani, nenorocit cu o lovitură de hârleţ în cap.
 Vizualizări articol: 2946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tânăr de 25 de ani, nenorocit cu o lovitură de hârleţ în cap1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei