Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2015 - Anul XX, nr. 194 (6006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De sezon

Controalele pentru verificarea maşinilor cu numere străine, soldate cu aproape 200 de amenzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Suceava organizează, în luna august, controale în trafic axate pe verificarea maşinilor înmatriculate în alte state, în urma a trei acţiuni de acest gen fiind aplicate aproape 200 sute de amenzi. Controalele sunt organizate în condiţiile în care mii de maşini înmatriculate în alte statecirculă în luna august pe raza judeţului, fiind conduse de sucevenii veniţi acasă în concedii.

Comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a precizat că cele trei acţiuni de control au fost organizate în colaborare cu colegii de la Serviciul de Ordine Publică, fiind asigurate efective sporite. Acţiunile de control s-au desfăşurat în zona municipiului Suceava şi a localităţilor limitrofe şi în zona Rădăuţi-Vicov.

Pe 7 august, de exemplu, o acţiune de control în trafic de acest gen s-a soldat cu aplicarea a 90 de amenzi, în valoare de aproape 27.000 de lei. Numai în cadrul acestei acţiuni au fost verificate 97 de autovehicule înmatriculate în alte state. Printre altele, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare şi reţinute cinci permise de conducere.

O altă acţiune de control a fost pe 10 august, fiind aplicate 44 de amenzi, în valoare de aproape 15.000 de lei.

Poliţiştii au depistat în cadrul acţiunilor de control autovehicule cu defecţiuni tehnice sau cu anvelope uzate. Cei mai mulţi conducători de autovehicule înmatriculate în alte state au fost însă amendaţi pentru viteză  sau depăşiri neregulamentare, în unele cazuri măsura complementară fiind cea de suspendare a permisului de conducere. Faţă de anii trecuţi, a precizat comisarul Jucan, au fost depistate mai puţine nereguli legate de asigurările obligatorii de răspundere civilă ale maşinilor înmatriculate în alte state. 

„Vom continua acţiunile de control de acest gen până la finele lunii august.  O a patra acţiune va fi organizată săptămâna viitoare”, a declarat comisarul Petrică Jucan.

În prima jumătate a lunii august s-au înregistrat destul de multe accidente cu implicarea maşinilor înmatriculate în alte state, însă consecinţele acestora nu au fost atât de grave ca în anii anteriori, a mai spus şeful Serviciului Rutier Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controalele pentru verificarea maşinilor cu numere străine, soldate cu aproape 200 de amenzi.
 Vizualizări articol: 2837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Controalele pentru verificarea maşinilor cu numere străine, soldate cu aproape 200 de amenzi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei