Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2015 - Anul XX, nr. 194 (6006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Flutur şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur şi-a anunţat ieri, oficial, într-o conferinţă de presă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. ”La ultimul Colegiu Director al PNL mi-au cerut colegii mei să candidez la preşedinţia CJ. Am văzut în această vară oameni odihniţi care îşi puneau problema: candidează sau nu Flutur? Da, candidează. Sunt un om responsabil. Am început proiecte în 2008 şi n-am făcut de râs acest judeţ, cred”, a declarat Flutur.

De asemenea, acesta şi-a declarat public susţinerea pentru candidatura deputatului Ioan Balan la Primăria Suceava

Flutur a spus că şi în precedentul mandat de preşedinte al CJ a avut proiecte împreună cu colegii săi de partid, pe care şi-i doreşte şi acum alături, iar unul dintre cei pe care i-a nominalizat a fi ”piloni de bază” pentru dezvoltarea viitoare a judeţului este deputatul PNL Ioan Balan, din potenţiala postură de primar de Suceava.

”Am început cu mulţi dintre colegii mei şi am nevoie în acest proiect de pilonii de bază, pentru că nu poţi singur. Astăzi funcţia de preşedinte de CJ este alta decât acum trei ani şi jumătate, preşedintele este ales indirect. Dar cu piloni puternici se poate. Am nevoie de pilonul puternic al municipiului Suceava şi îmi doresc ca acesta să fie Ioan Balan, care doreşte - şi eu îl susţin cu toată forţa, să fie candidat la Primăria Sucevei. Și spun asta din convingere. Un om când îşi doreşte şi îl vezi că a fost în stare de foarte multe lucruri bune să facă, să fie ambiţios, să lase ceva în urmă, un om care este tânăr, trebuie sprijinit. Pun umărul la acest proiect pentru că îmi doresc ca în proiectul de dezvoltare a judeţului să am aceşti piloni şi primul mi-l doresc să fie aici, la Suceava, deputatul Ioan Balan, viitorul primar al Sucevei”, a arătat Flutur.

 

Lungu şi Băişanu au şi ei loc ”în marele PNL”

Tot indispensabili pentru dezvoltarea judeţului în următoarea perioadă Flutur îi consideră pe toţi cei  49 de primari în funcţie ai PNL, pe care partidul i-a validat să candideze la alegerile locale din 2016, cu menţionarea expresă a primarilor Mihăiţă Negură, la Câmpulung Moldovenesc, Marius Ursaciuc, la Gura Humorului şi Adrian Popoiu, la Siret. ”Nu se poate dezvolta Suceava fără ei”, crede Flutur. ”Sunt foarte hotărât să candidez locomotivă, dacă partidul va vrea şi am văzut că asta doreşte, pe lista de consilieri judeţeni şi să mă întorc la Suceava preşedinte al CJ, dar în echipă. Eu cred că prioritatea zero pentru judeţul Suceava este dezvoltarea economică şi vreau un parteneriat cu primari care să aibă primul lor obiectiv pe foaia de parcurs aducerea de investitori”, a mai spus el.

La rândul său, deputatul Balan s-a declarat onorat de aprecierile senatorului Flutur şi a afirmat despre acesta că ”are un portofoliu greu de egalat”, exprimându-şi convingerea că împreună fac o echipă politică foarte bună. ”Senatorul Flutur m-a influenţat foarte mult în cariera politică şi uneori mi-a fost model”, a afirmat Balan.

În ceea ce îi priveşte pe primarul în funcţie, Ion Lungu, şi pe contracandidatul lui Balan în cursa pentru nominalizarea drept candidat PNL la Primăria Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băişanu,  Flutur a declarat că ambii ”au loc în marele PNL”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 3462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 15 voturi
Flutur şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava2.6515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ORDIN DE LUPTĂ PE UNITATE * trimis de
(22 aug 2015, 11:29:05
Ostași liberali, cătane democrat-liberale,
VĂ ORDON
să luați ranița în spate, armele în mânuri, din sacul de merinde aruncați mămăliga, brânza și ceapa ca să aveți loc pentru amuniție electorală.
Vă ordon să intrați în tranșeele precampaniei electorale furate din blockstarturi, iar acolo, cu mic cu mare, de la cel cu tzâtza-n gură pân’ la cel cu barba sură, să scoateți lopata Lineman și să săpați un locaș individual de tragere în poziția în picioare. Aceste locașuri astfel săpate le vom arma cu fier beton striat furat de la neisprăvita uliță de centură de castitate, le vom cofra după care vom turna în toate betonul glagoriei specifice oricărei campanii minciunoase!
Astfel vom realiza sumedenie de piloni, unii mai mâțâțăi, alții mai barosani, funcție de lentoarea bârdihanului combatantului penelist ce se pune stavilă în calea spornicei mânuiri a lopeții mici de enfanterie.
Mai apoi, pe acești piloni, vom turna o șapă mare pe care mai apoi Io – Clucer Gheorghe (Giorgio Papillio Teribilis – după numele înscris în zapisurile canțileriilor occidentale) mă voi înstruța iarăși cu caftanul de Mare Dregător a Guberniei Bukowinei și Capuchehaia plenipotențiar al Cisiordaniei Fălticenene și al Fâșiei Gaza riverane Siretului.
Soldați pedelisto- peneliști, vă ordon LA LUPTĂ (ca să mă aleg eu cu jâlțul de prezident).
Nimeni nu capitulează, nimeni nu se retrage.
Se luptă până la ultimul glonț și până la ultimul pârț.
Capitularea în fața pizmașilor muscălești de dincolo de Buceac se pedepsește cu un dosar penal manufacturat de binomul SRI-DNA și se isprăvește prin surghiunirea dezertorului în gulagul de la Botoșani.
LA LUPTĂ, OȘTENII MEI!
Totul pentru frontul galben - portocaliu, totul pentru victoria personală.
-----
* Cf. devizei „Ftcm. Dnm, îdug.”devil
1.1  RE: ORDIN DE LUPTĂ PE UNITATE * trimis de
(22 aug 2015, 20:44:58
Bine le mai zici nea Taz, dar .... in ochii mei tot un fel de "tuciurescu" spasit ramai. Timpul le rezolva pe toate, la fel si perceptia despre unii care in trecutul apropiat faceau in mod benevol, sluj si stateau in patru labutze pentru niscai protectie. Oricum te rspect "cat de cat" nea Taz, pentru ca , desi, peste putin timp o sa vina iar ciuma "sereisto-colonialista" la putere, matali te-ai "lepadat" de ei si nu prea dai semne de noi limbutze catifele si cu dedicatie .
1.2  RE: ORDIN DE LUPTĂ PE UNITATE * trimis de
(23 aug 2015, 16:51:09
Flăcăiaș, sunt departe de a mai acorda importanță unor tendințe superflue de a ofensa. (parcă am stabilit klar aceste trebi.)
(am eu nevoie de protecția unor păduchi poltroni câtă are nevoie Baba Cloanța-Cotoroanța de pețitori!
Mi-s băiet mare, vaccinat și cu Armata făcută - vro 13 ani - așa că oi pute să-mi păzăsc dosul și singur.)

Însă, dacă tăceai, philosoph bărbos rămâneai.
Se confirmă, încă o dată, că ai primit pijamalele pe acest forum MUUULT mai târziu, astfel ai fi știut că una din propheciile mele cele mai strașnice a fost formulată prin primăvara anului 2011. Această profeție, ce afirma pentru PRIMA DATĂ iminența dezastrului pedelist din 2012, a fost, de asemenea, formulată cu titlu de gratuitate, asemenea tuturor postărilor de pe acest forum.
Seria comentariilor din 2011 - 2012, deschisă cu o demisie publică și un nemaiîntâlnită imprecație epică, a cărei perlă a coroanei o constituie „serialul” „Dom' brigadir-șăf”, o voi rememora ORICÂND CU DEOSEBITĂ PLĂCERE.
Iar dacă tot ai deschis televizorul mai târziu, află că în acea perioadă, în mod cu totul conjunctural și limitat, chiar făceam uneori haită cu postacii roșii, semianalfabeții, fără spirit rațional sau analitic, fără cultură a informației și fără cel mai elementar meșteșug al scrierii pamfletare.
Vez' că-ți pun sus, la modulul feisbuc, linkul unei postări, de prin 2011, despre Vodă Gheorghe cel Cumplit.
se numește „Cronicile din Narnia”.
-----
p.s. iar ca să rămâi stupefiat, că și așa mononeuronul tău nu pricepe nica, află că deviza actuală este intabulată de acronimul „Ftcm. Dnm, îdug.”
Asta vrea să însemne că pe zona Rădăuți postăm contra dinozaurilor comunistoizi și crocodililor feseniști (psd), iar la Suceava postăm contra pterodactililor securistoizi din fedesene (pdl).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei