Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2015 - Anul XX, nr. 194 (6006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Bulevardul vedetelor

Un trotuar abia refăcut din Suceava, „pictat” abuziv cu un mesaj publicitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trotuarul uneia dintre principalele artere de circulaţie a municipiului Suceava, bulevardul George Enescu, recent modernizat, a fost spoit cu vopsea pe o suprafaţă considerabilă, cu un mesaj publicitar pentru o firmă, fără nici o aprobare din partea autorităţilor locale.

Mai mult, vopseaua proaspătă, sau de proastă calitate, s-a luat pe tălpile trecătorilor, zona fiind una intens circulată, încât, în scurt timp, trotuarul refăcut cu pavele roşii a fost marcat cu sute de imprimeuri ale tălpilor încălţămintei trecătorilor. Astfel, bulevardul George Enescu a devenit un fel de bulevard al vedetelor, în genul celui de la Hollywood, pe care, fără să vrea, sute de suceveni şi-au lăsat urmele tălpilor.

Mesajul inscripţionat cu vopsea pe trotuarul staţiei de aşteptare de la Curcubeu, de la un capăt în altul, cu litere imense, este „Happy B-day! 3M”, adică, pe româneşte, „La mulţi ani! 3M”.

Mulţi dintre sucevenii care au văzut imensele litere imprimate pe pavelele trotuarului s-au mirat cum de cineva s-a încumetat să facă un asemenea act, care poate fi încadrat la „distrugere a domeniului public”, doar pentru a impresiona vreo fată.

Este posibil ca mesajul să aibă legătură cu cei care fac marcajele rutiere pe străzile recent refăcute în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, pentru că 3M este un furnizor de soluţii de siguranţă a  traficului, precum vopseaua cu care se fac marcajele rutiere şi foliile reflectorizante care se aplică la astfel de marcaje.

Pe site-ul companiei este un comunicat recent, prin care se spune că „3M sărbătoreşte 75 de ani de siguranţă în trafic”, care are legătură chiar cu foliile reflectorizante care se aplică de obicei pe axul drumului, pentru a fi vizibile mai ales pe timp de noapte.

Nu se ştie dacă inscripţionarea acestui mesaj uriaş, care poate fi citit şi din avion, pe trotuarul unuia dintre bulevardele principale ale Sucevei, este o cerinţă a conducerii companiei sau doar ideea unor angajaţi exaltaţi, care vor să fie premiaţi drept „salariaţii anului”, cert este că năstruşnicul mesaj care a făcut „varză” trotuarul abia înlocuit i-a făcut să scrâşnească din dinţi pe cei din conducerea Primăriei Suceava, care au spus „Dar chiar face oricine ce vrea în oraşul ăsta?” şi au solicitat să se facă imediat o anchetă în această privinţă.

Cum există numeroase trotuare libere în oraş, aşteptăm cu interes mesaje şi din partea altor firme care lucrează în Suceava, gen „Stradă găurită de noi. Cu drag firma...”,  „Conductă înlocuită de... Avarie plăcută!” sau, de ce nu, mesaje între îndrăgostiţi ori între vecinii care se ceartă pentru locurile de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un trotuar abia refăcut din Suceava, „pictat” abuziv cu un mesaj publicitar.
 Vizualizări articol: 6566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Un trotuar abia refăcut din Suceava, „pictat” abuziv cu un mesaj publicitar2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei