Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2015 - Anul XX, nr. 194 (6006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şi cu mingea, şi cu mintea. Sau fără ambele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zău că a ajuns să mă apese sumbra mea previziune de acum ceva vreme, cum că în ediţia asta a cupelor europene nu vom avea nici măcar o reprezentantă. Între timp, îmi mai moderasem pronosticul, cam cu speranţa condamnatului la moarte că se va petrece o minune. Ba chiar ajunsesem să sper la două echipe în Europa League. Dacă vă amintiţi, ultima dată când am atacat subiectul, scrisesem că în mod paradoxal Astra are mai multe şanse decât Steaua. Ei bine, măcar această ultimă speculaţie aproape că mi-a ieşit, cele întâmplate alaltăieri venind să o confirme. Ce am văzut, aşadar, alaltăieri? Nimic nou: o Astra uşor buimacă la început, exact ca în turul anterior (în ambele partide!), când până nu a primit două goluri sau măcar unul, nu a început să joace fotbal. Însă, odată golurile încasate, băieţii s-au trezit şi au început să arate că ştiu şi cu mingea, dar mai ales cu mintea. Fiindcă un meci în care eşti condus cu 2 - 0 după primele câteva minute se câştigă mai ales cu psihicul. Sigur că şi cu picioarele, dar fără un caracter puternic, la nivelul întregii echipe, nu poţi decât să mai încasezi alte câteva goluri. Iar Astra, la fel de repede cum a luat cele două "boabe", a răspuns tot aşa, întorcând rezultatul până la pauză. Sigur că ne-ar fi bucurat pe toţi să mai înscrie măcar o dată, dar chiar şi aşa, pe bază de antecedente, putem spera să o vedem făcând-o la Alkmaar, din moment ce la Londra a făcut-o de două ori. Are, cu certitudine, şanse de calificare. În schimb, Steaua a continuat, ba parcă şi amplificându-l, dezastrul de joc fără cap şi coadă cu care ne-a obişnuit deja. Am ştiut că va pierde încă din ultimul minut al primei reprize, când s-a accidentat mintea, adică Hamroun. Mai rămăsese mingea, dar fără minte oricum nu ştii ce să faci cu ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi cu mingea, şi cu mintea. Sau fără ambele.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Şi cu mingea, şi cu mintea. Sau fără ambele5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei