Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2015 - Anul XX, nr. 191 (6003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În urma contestaţiei

Gheorghe Lazăr a promovat concursul pentru funcţia de şef al Inspectoratului Școlar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava are, de ieri, şef cu acte în regulă. Comisia de soluţionare a contestaţiilor din cadrul Ministerului Educaţiei i-a dat câştig de cauză lui Gheorghe Lazăr şi l-a declarat admis la concursul organizat pentru postul de inspector şcolar general, pe care acesta îl picase de două ori.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Educaţiei, Vasile Șalaru, ne-a declarat, ieri, că membrii comisiei au reevaluat proba interviului susţinută de Gheorghe Lazăr şi au decis să-l declarare promovat. Proba interviului a avut două componente - oferta managerială, depusă la dosar, care a trebuit prezentată de candidat în maximum 10 minute, cotată cu 6 puncte, şi patru întrebări ale membrilor comisiei, adresate candidatului. Proba a fost monitorizată audio, aşa că ieri au fost ascultate înregistrările şi verdictul a fost ca Gheorghe Lazăr să promoveze concursul.

”Din punctul meu de vedere, nu merita. Eu l-am picat, nu i-am dat notă de trecere”, ne-a declarat secretarul de stat Vasile Șalaru, cel care a fost şeful comisiei la examenul la care Lazăr a picat. Șalaru a mai precizat că şi în condiţiile în care Gheorghe Lazăr a fost declarat admis, va fi investigat de comisia de cercetare disciplinară a Ministerului Educaţiei în privinţa transferurilor ilegale de elevi de clasa a IX-a.

Comisia de contestaţii l-a avut ca preşedinte pe secretarul de stat  Kiraly Andras György. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Lazăr a promovat concursul pentru funcţia de şef al Inspectoratului Școlar.
 Vizualizări articol: 3589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Lazăr a promovat concursul pentru funcţia de şef al Inspectoratului Școlar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De rasul curcilor trimis de
(19 aug 2015, 12:22:15
Ministerul Educatiei atinge astazi noi culmi ale ridicolului si de perplexitate totala.După ce s-a dovedit că, sub conducerea lui Gheorghe Lazăr, Inspectoratul Scolar Suceava a aprobat 332 de transferuri ilegale ale elevilor de clasa a IX-a, domnul in cauza semneaza contractul pentru functia de sef inspectorat scolar.Gheorghe Lazăr a promovat concursul după ce i-ar fi fost admisă o contestaţie la concursul pe care acesta nu l-a promovat de două ori.Contestatia a fost la proba interviului unde probabil domnul lazar fiind si pensionar nu a auzit bine intrebarile.Apropo,acest domn nu ar trebui sa fie la pensie???
Cat despre demiterea Cristinei Teodorovici eu nu as fi asa sigur ca se va intampla.S-o vedem si pe asta sau cine stie ce se mai intampla.
2.   Ridicol trimis de
(19 aug 2015, 14:46:18
Dece oare nu a facut contestatie si dl. Verginel, ca tot la interviu a cazut ?! Pentru ca legislatia spune ca nu poate fi contestata ultima proba ? Si a fost valabil doar pt. unii ?
Pe dl. Salaru care a fost presedintele comisiei, asa cum recunoaste, care spune ca, din punctul lui de vedere Lazar nu a promovat" cine -l pedepseste pentru notarea anapoda? De ce nu este demisa toata comisia de la MEN care nu l-a promovat pe Lazar la interviu ? Nu se simte dl. Salaru un pic,,prost" de decizia luata la rezolvarea contestatiei ??? Sau, politicul este mult prea puternic, mai puternic de cat o comisie a MEN ???!!!
3.   RUSINE trimis de
(19 aug 2015, 17:39:20
Domnule inspector general, daca tot dati articole la ziar, spune- ti adevarul. nu numai dumneavoastra ati fost in concediu, credeti ca o sa dormiti linistit daca ascundeti adevarul?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei