Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2015 - Anul XX, nr. 191 (6003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri primite

Constructorii, mustraţi pentru blocarea căilor de acces la Palatul Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulţumirile celor care îşi desfăşoară activitatea în clădirea Palatului Administrativ vizavi de blocarea căilor de acces în instituţie au avut ecou la conducerea Primăriei Suceava, care i-a muştruluit ieri pe constructori, reproşându-le că nu au acţionat cum trebuie.

„Acolo unde lucraţi este zona de grad zero a oraşului şi a judeţului, cu instituţii importante – Prefectura şi Consiliul Judeţean. Le dau dreptate prefectului şi celor care s-au arătat nemulţumiţi de organizarea de şantier de acolo, nu poţi închide căile de acces spre asemenea instituţii fără să-i întrebi nimic, să te consulţi cu ei, să se stabilească zonele de acces şi să se spună clar pe ce perioadă sunt impuse limitările. Dacă lăsăm aceste decizii la mâna unui şef de echipă de acolo, nu e în ordine”, a spus şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Primarul i-a „tras de urechi” pe constructori că nu mobilizează mai mulţi oameni la această lucrare importantă şi a spus că de câte ori a mers în inspecţie acolo, „doi munceau şi trei dormeau”.

„Vreau ca cel târziu la 15 septembrie să ieşim de acolo cu lucrările mari. Că o mai fi ceva de făcut pe străduţele laterale nu e o problemă, dar să fie circulabilă zona din faţa Palatului Administrativ. Aceste lucrări de modernizare le facem să fie bine pentru toată lumea. Dacă paralizăm activitatea a două instituţii importante degeaba le facem”, a adăugat Lungu.

Singura bilă albă dată de edilul sucevean constructorilor a fost în privinţa calităţii lucrării, care pare a fi bine făcută.

Săptămâna trecută, prefectul Constantin Harasim a reacţionat dur la modul în care firma botoşăneană Victor Construct realizează lucrările, având în vedere că prin extinderea acestora pe strada Libertăţii există riscul închiderii şi celei de-a doua intrări în Prefectura Suceava. „Când închid intrarea B, chem poliţia şi jandarmii. Să vină cu soluţii pentru că nu se poate lăsa o singură cale de acces, prin Consiliul Judeţean, într-o clădire în care lucrează şi vin atâţia oameni. Nici măcar nu m-au anunţat ce vor să facă”, a spus prefectul Constantin Harasim.

Conform autorizaţiei eliberate de Primăria Suceava, lucrările de reabilitare şi modernizare din jurul Palatului Administrativ trebuie finalizate în luna noiembrie 2015. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii, mustraţi pentru blocarea căilor de acces la Palatul Administrativ.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constructorii, mustraţi pentru blocarea căilor de acces la Palatul Administrativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei