Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2015 - Anul XX, nr. 189 (6001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Respect

Deputatul Balan, alături de locuitorii comunei Adâncata la sărbătorirea „cuplurilor de aur” şi a elevilor olimpici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătoare în comuna Adâncata care sâmbătă, 15 august, şi-a aniversat „cuplurile de aur” şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. Acţiunea s-a desfăşurat în aer liber pe stadionul din localitate, acolo unde a avut loc festivalul folcloric „Satule de sub pădure", aflat la cea de-a doua ediţie. Manifestarea organizată de Primăria comunei Adâncata şi Consiliul Local a fost coordonată de primarul Viorel Cucu, prezentatoare fiind tânăra interpretă de muzică populară Andreea Chisăliţă, iar printre invitaţi s-au aflat deputatul PNL Ioan Balan, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi şi Marius Zmău.

Au fost sărbătorite opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, şi anume Ilie şi Magdalina Apetroaie, Vasile şi Eugenia Scriban, Vasile şi Viorica Bogdan, Aurel şi Elisabeta Bârsan, Mihai şi Elena Filip,Ilie şi Garafina Sandu,  Gheorghe şi Elena Spătaru şi Dumitru şi Maria Păvăloaie.

"Cuplurile de aur" au primit plachete din partea primăriei, cadouri oferite de tipografia Muşatinii, sponsorul manifestării, şi buchete de flori de la deputatul Ioan Balan. Familiile aniversate au avut parte de o slujbă de binecuvântare oficiată de preoţii din comună, dar şi de o masă la căminul cultural din localitate.

Au fost sărbătoriţi şi patru elevi cu rezultate deosebite la învăţătură, şi anume  Miruna Damian, Andreea Jinga, Alexandru Giurcă şi Sergiu Scriban. Aceştia au primit pe lângă cadouri şi sume de bani din partea primarului Viorel Cucu pentru a-i motiva în ceea ce fac.

Viorel Cucu a ţinut să le mulţumească atât cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, cât şi elevilor pentru exemplul pozitiv pe care-l dau comunităţii, dar şi consilierilor locali care au sprijinit această manifestare. "Vă mulţumesc tuturor şi sper să aveţi încredere în mine şi în viitor. Astăzi este o zi deosebită când sărbătorim opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dumnezeu să le dea sănătate şi să fim şi noi sănătoşi ca să le călcăm pe urme. Avem patru elevi premianţi la diferite concursuri care au adus cinste şi onoare comunei Adâncata. Îi felicităm şi le mulţumim şi părinţilor care i-au crescut şi educat. Printre noi îl avem şi pe domnul deputat Ioan Balan care ne-a sprijinit în permanenţă şi care o va face şi în viitor", a declarat Viorel Cucu.

 

Balan: "Nu voi uita niciodată că aici am obţinut un număr de voturi care m-a propulsat în ierarhia politică naţională"

La rândul său, Ioan Balan a ţinut să-i felicite pe cei sărbătoriţi şi le-a transmis "cuplurilor de aur" să le dea şi celor mai tineri din înţelepciunea lor. De asemenea, a promis sprijin comunei Adâncata şi din viitoarea postură pe care o va avea după alegerile de anul viitor. "Până în 2016 sunt deputat în colegiul doi din care face parte şi comuna Adâncata. Eu îi promit primarului Cucu că vom fi colegi în continuare şi după 2016, chiar dacă drumul meu pentru 2016 înseamnă o candidatură la Primăria Sucevei.  Vom fi colegi în ceea ce înseamnă proiectul acesta de zonă metropolitană. Va fi un proiect care va avea rezonanţă şi aici, la Adâncata, de aceea voi fi mereu aproape de această comună. Nu voi uita niciodată că aici am obţinut un scor electoral mare, un număr de voturi care m-a propulsat în ierarhia politică naţională ca singurul deputat din opoziţie care şi-a câştigat colegiul. Dacă în România ar fi fost vot uninominal pur, singurul deputat din opoziţie din România eram eu. Vă urez să vă bucuraţi de această acţiune frumoasă şi îl felicit pe primarul Viorel Cucu că reuşeşte să transforme această manifestare în una de tradiţie", a spus Balan.

Festivalul folcloric „Satule de sub pădure" este organizat în scopul promovării valorilor culturale româneşti. Printre artiştii care au urcat pe scena festivalului s-au numărat Sorin Filip, Adriana Bucevschi, Andreea Chisăliţă, Manuela Pohoaţă, Laura Haidău, Dana Dăncilă, Doina şi Ciprian Petroaie, Mădălina Lupupoi, Dana Alexa, Laura Apăvăloaie, Andreea Ichim, Alexandru Sahlean şi Ansamblul Folcloric "Arcanul USV".  Invitat special a fost trupa Ennoia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Balan, alături de locuitorii comunei Adâncata la sărbătorirea „cuplurilor de aur” şi a elevilor olimpici.
 Vizualizări articol: 2588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul Balan, alături de locuitorii comunei Adâncata la sărbătorirea „cuplurilor de aur” şi a elevilor olimpici2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei