Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2015 - Anul XX, nr. 189 (6001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din gelozie

Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, fiind acuzat de o tentativă de omor comisă la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Shopping City Suceava.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30.

Victima, Cezar S., de 34 de ani, din comuna Vereşti, a fost sâmbătă, împreună cu soţia, la cumpărături, în hipermarketul Carrefour.

După ce au ieşit din incinta complexului comercial, cei doi soţi s-au întâlnit cu Aurel Stănescu, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoşteau. Acesta din urmă i-a cerut lui Cezar S. să îl ajute să împingă autoturismul pentru a-l porni, susţinând că maşina are o defecţiune tehnică.

Cei doi bărbaţi s-au dus în parcarea dinspre magazinul Baumax, unde autorul susţinea că are maşina parcată.

„În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, agresorul a lovit-o cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului”, a arătat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că tânărul tăiat pe faţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni pentru care necesită între două şi trei săptămâni de îngrijiri medicale.

Subcomisarul Epureanu a explicat că agresorul a fost prins la scurt timp de judiciarişti de la Investigaţii Criminale şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Aurel Stănescu, arată anchetatorii, şi-a recunoscut fapta, declarând că a vrut să se răzbune pe Cezar S., întrucât acesta din urmă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist, care a cerut ieri Tribunalului Suceava arestarea preventivă a agresorului, măsura fiind însuşită de instanţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 6235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei