Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2015 - Anul XX, nr. 161 (5973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De astăzi

Asfaltări de jos în sus, către sensul giratoriu de pe Mărăşeşti, unde s-a blocat lucrarea de modernizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vorba românească „buturuga mică răstoarnă carul mare” s-a adeverit încă o dată, când uriaşul proiect de 10 milioane de euro, de modernizare a zece străzi din Suceava, împreună cu podul şi pasajul rutier de la Iţcani, s-a împotmolit timp de cinci zile din cauza defectării unui utilaj.

Aşa se face că turnarea asfaltului în jurul sensului giratoriu din intersecţia Mărăşeşti, lucrare care trebuia finalizată la sfârşitul săptămânii trecute, nici nu a mai fost făcută, iar acum punerea în practică a proiectului se va face în altă ordine, pentru a nu se mai pierde timp preţios.

Mai exact, de astăzi, vor fi făcute asfaltări în continuarea proiectului de modernizare a bulevardului George Enescu, doar că în sens invers.

Astfel, începând de astăzi, asfaltul se va turna de jos în sus, adică pe porţiunea cuprinsă între fostul Cinema Modern şi Baia Comunală, pe strada Mărăşti, dar şi pe strada adiacentă, Mihai Eminescu, urmând ca după finalizarea acestora să se ajungă şi la sensul giratoriu de pe Mărăşeşti, unde vechiul asfalt nu a mai putut fi frezat, din cauza defectării maşinii de frezat a firmei Victor Construct.

„Aţi spus că turnaţi sensul giratoriu de pe Mărăşeşti săptămâna trecută, nu s-a mai turnat. Nu aţi frezat pentru ca s-a defectat utilajul de frezat, din câte am înţeles. Dar la un asemenea proiect şi la o firmă aşa mare trebuia să aveţi cinci freze, nu una”, i-a mustrat primarul Sucevei, Ion Lungu, pe reprezentanţii asocierii de firme conduse de Victor Construct Botoşani, care a câştigat licitaţia pentru proiectul de modernizare stradală.

Şeful municipalităţii sucevene le-a reproşat că au cam pierdut ritmul de executare a lucrărilor, cinci zile de lucru fiind pierdute numai din cauza frezei defecte.

Schimbarea de plan referitoare la asfaltarea străzilor din Centru, în continuarea lucrărilor de pe bulevardul George Enescu, a fost făcută tocmai din cauza frezei defecte, pe care cei de la Victor Construct speră să o aibă funcţională de mâine după-amiază.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltări de jos în sus, către sensul giratoriu de pe Mărăşeşti, unde s-a blocat lucrarea de modernizare.
 Vizualizări articol: 2614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Asfaltări de jos în sus, către sensul giratoriu de pe Mărăşeşti, unde s-a blocat lucrarea de modernizare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei