Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2015 - Anul XX, nr. 161 (5973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Spectatori din 20 de ţări au urmărit online festivitatea de decernare a titlului de DHC preşedintelui Republicii Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a avut o audienţă record cu prilejul vizitei la Suceava, în data de 7 iulie 2015, a lui Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova, şi a omologului său, Klaus Werner Iohannis, preşedintele României.

Transmisiunea online pe canalul YouTube al USV a fost urmărită de spectatori din 20 de ţări ale lumii, fiind înregistrate 1.458 de accesări, cu un număr maxim de 321 de spectatori înregistraţi simultan. Cei mai mulţi spectatori care au urmărit transmisiunea live realizată din Auditoriumul „Joseph Schmidt”, de la festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa preşedintelui Republicii Moldova, au fost din România (1.020), urmaţi de cei din Republica Moldova (382), Marea Britanie (11), Cehia (6), Franţa (6), Italia (6) şi Belgia (5). Ceremonia s-a bucurat, de asemenea, de interesul unor spectatori din Rusia, Austria, Cipru, Spania, Polonia, Grecia, SUA, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Suedia, Letonia şi Turcia.

La ceremonia desfăşurată în Auditoriumul „Joseph Schmidt” au participat 235 de persoane, din care două treimi au fost membri ai comunităţii academice (studenţi, cadre didactice, personal administrativ), iar la dejunul festiv de la Conacul Domnesc, alături de cei doi preşedinţi s-au aflat 260 de persoane, din care circa 170 membri ai comunităţii academice a USV: profesori, studenţi, angajaţi ai serviciilor administrative.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectatori din 20 de ţări au urmărit online festivitatea de decernare a titlului de DHC preşedintelui Republicii Moldova.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectatori din 20 de ţări au urmărit online festivitatea de decernare a titlului de DHC preşedintelui Republicii Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei