Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2015 - Anul XX, nr. 160 (5972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Ziua recompensei

Un bărbat de 70 de ani a câştigat bicicleta oferită ca premiu la concursul organizat de Monitorul de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul cu premii organizat de cotidianul Monitorul de Suceava în parteneriat cu magazinul La Pedale şi-a consumat ieri cea mai aşteptată etapă: premierea câştigătorilor. Marele premiu, o bicicletă marca Sprint Cougar DD, cu frână pe disc mecanic şi echipare Shimano, în valoare de 1.300 de lei, a fost câştigat de Neculai Beraru, din municipiul Suceava. În vârstă de 70 de ani, bărbatul a precizat că şi-ar fi dorit să poată pedala pe noua bicicletă, dar starea de sănătate nu-i permite. Aşa se face că bicicleta a fost deja preluată de unul dintre nepoţi, care nu şi-a putut stăpâni bucuria. „Am sperat că voi câştiga un premiu, mai ales că la concursul de anul trecut am adunat toate taloanele, dar nu am reuşit să depun plicul. Eu sunt abonat al cotidianului Monitorul de Suceava încă de la primele numere şi îmi place să fiu informat, iar când a apărut oportunitatea de a câştiga o bicicletă mi-am spus că trebuie să o valorific”, a spus Neculai Beraru.

Premiul II, un set de lumini faţă-spate ToPeak AlienLux, în valoare de 78 de lei, a fost câştigat de Doina Chihaia, din oraşul Salcea, satul Plopeni. Pentru că se afla la serviciu, premiul i-a fost ridicat de fiică. „Mama s-a bucurat de acest premiu pentru că este asistentă şi circulă destul de des prin Plopeni cu bicicleta. Spera să câştige marele premiu, dar poate anul viitor”, a precizat fiica Doinei Chihaia.

Cel de-al treilea premiu, constând într-un set de manşoane de ghidon BikeFun, în valoare de 50 de lei, a ajuns la Ana Berar, din municipiul Suceava. „Eu aşteptam bicicleta, dar mă bucur şi pentru acest premiu. Poate data viitoare voi fi mai norocoasă”, a mărturisit Ana Berar.

Administratorul magazinului La Pedale, Tiberiu Serdenciuc, a ţinut să-i felicite pe cei trei câştigători ai concursului. „Cel mai important este că sucevenii sunt dornici de mişcare. Plăcerea este de partea mea să ofer cadou o bicicletă şi sper că şi alte persoane se vor bucura în viitor”, a declarat Tiberiu Serdenciuc.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 22 iunie – 2 iulie, timp în care în paginile ziarului au fost tipărite 10 taloane numerotate de la 1 la 10, iar în zilele de 3 şi 4 iulie au fost publicate două taloane Joker, care puteau înlocui oricare talon dintre cele numerotate, pentru cei care nu le-au procurat în timp util.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 70 de ani a câştigat bicicleta oferită ca premiu la concursul organizat de Monitorul de Suceava.
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat de 70 de ani a câştigat bicicleta oferită ca premiu la concursul organizat de Monitorul de Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei