Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2015 - Anul XX, nr. 160 (5972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Termen nerealist

Lungu, nemulţumit de ritmul lucrărilor de reabilitare a podului de la Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de refacere a podului de la Iţcani, de peste apa Sucevei, pentru care a fost luată măsura de închidere a unui sens de mers, înaintează mult prea greu pentru a putea fi respectat termenul limită de finalizare înaintat de constructor.

„Suntem la jumătatea lunii iulie, dar lucrările sunt departe de a fi la jumătate, după cum s-au angajat cei de la Victor Construct, să finalizeze podul într-o lună de zile. Voi discuta cu reprezentanţii firmei, la comandamentul de marţi dimineaţă, să ni se dea un grafic exact, să ştim când se finalizează lucrările la pod”, a spus ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean s-a arătat nemulţumit de faptul că deşi este o lucrare atât de importantă, care blochează parţial traficul rutier pe ruta europeană E85, care traversează municipiul Suceava, făcând legătura cu Siret şi Rădăuţi, se munceşte „la ralanti”.

„Lucrările trebuie accelerate, trebuie sporite efectivele de muncitori. Am trecut prin zonă, nu se lucra deloc cu tragere de inimă, se poate munci mai mult şi mai eficient. În ritmul ăsta cu siguranţă nu vor termina în luna iulie”, a spus Lungu, care-i va chestiona astăzi pe constructori în privinţa acestei lucrări, la comandamentul săptămânal de gestionare a proiectelor cu fonduri europene.

Finalizarea lucrărilor la podul de la Iţcani este importantă pentru fluidizarea traficului rutier din oraş, cu atât mai mult cu cât orice întârziere aici va afecta şi perioada când se va lucra la pasajul rutier de peste calea ferată, situat în apropiere, mai ales că acolo lucrarea implică probleme mai complexe, precum întreruperea temporară a energiei electrice pentru liniile CFR de dedesubt.

Acolo, lucrarea este estimată a dura două-trei luni, adică aproape până la data limită de finalizare a proiectului de modernizare stradală pentru care Primăria Suceava a accesat fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, nemulţumit de ritmul lucrărilor de reabilitare a podului de la Iţcani.
 Vizualizări articol: 2007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, nemulţumit de ritmul lucrărilor de reabilitare a podului de la Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Smecheri trimis de
(14 iul 2015, 22:10:53
Normal ca sunt smecheri si aroganti. Asta se intampla cand alegi o singura firma sa reabiliteze strazile din Suceava: le creste mult egoul si nu ii mai intereseaza daca o sa termine la timp, ca pana la urma, ai altcineva care sa faca munca asta?!
Fiecare contract ar trebui sa aiba si o alta companie pe repaus care sa ia locul firme castigatoare daca nu pot sa urmareasca contractul.
Puneti si firma acesta langa cea de la Pfeiffer ca forme care nu pot fi de incredere si spuneti-le si la alti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei