Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 2 – 8 iulie

„Micii Meşteşugari”, în Muzeul Satului Bucovinean

Începând de luni, Muzeul Satului Bucovinean de pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei găzduieşte cea de-a XVIII-a ediţie a Atelierului de creaţie „Micii Meşteşugari”.

Activitatea, organizată de Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei în intervalul 29 iunie - 18 iulie, readuce în muzeul în aer liber, în zilele de vacanţă, copii cu înclinaţii artistice din municipiul Suceava, cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, care, sub îndrumare specializată, preiau ştafeta unor meşteşuguri şi devin continuatori şi păstrători de tradiţie.

Atelierele de pictură icoane pe sticlă, încondeierea ouălor, prelucrarea artistică a lemnului, modelaj în lut, tapiserie şi cusături, coordonate de profesori, meşteri populari, artişti plastici şi muzeografi, grupează, în limita a 20 de locuri/atelier, copii care încearcă pentru prima dată să deprindă aceste meşteşuguri, alături de colegi de-ai lor care vin deja de câţiva ani şi-şi perfecţionează tehnica de lucru.

 

Mega Drive Test, la Shopping City Suceava

Cei mai buni dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire la cea de-a treia ediţie a evenimentului Mega Drive Test. În perioada 3-5 iulie, Shopping City Suceava organizează Mega Drive Test, un eveniment-expoziţie dedicat segmentului auto, care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi accesorii diverse. Timp de trei zile, parcarea Shopping City devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina dumneavoastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto. Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un Program Special de Drive Test, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie. „Vă așteptăm la Mega Drive Test, unde veţi putea admira şi testa modele noi ale celor mai importante mărci de pe piața auto”, au transmis organizatorii.

 

Promoţii de sezon la Iulius Mall Suceava

Magazinele din Iulius Mall au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 70%. Moda nu intră în concediu, aşa că ofertele estivale îi aşteaptă pe cei care vor să fie în tendinţe în magazinele brandurilor îndrăgite. Discounturi de până la 70% sunt propunerea Terranova, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Adidas, Valerio Studio şi Be You. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Motivi, Bigotti, Intersport, Motor, Junker şi Onix. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Steilmann, iar de până la 30% la Seroussi, dar şi la Sofiaman, în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Lista ofertelor ispititoare continuă la H&M, Janice, Ely Alindor, Blue 63, All Seasons şi Ghio`s Collection şi la alte branduri. Şi prichindeii se pot bucura de oferte la hăinuţele colorate de la Evel Mod. Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, CCC propune reduceri de până la 70%, iar Deichmann şi Salamander de până la 50%. Şi Samsonite îşi întâmpină clienţii cu propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%. Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase, aşa că Sabrini şi Millefiori întâmpină vara cu promoţii de nerefuzat. Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit. La Sephora preţurile sunt mai mici cu până la 70%, la Pro Beauty Shop sunt discounturi de până la 30%, iar cumpărături avantajoase se fac şi la Golden Rose sau Elgon Professional Hair Style. Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu discounturi de până la 40% de la Mobila Kalenda şi de până la 30% de la Your Home, Your Style, iar pentru confortul lor pot alege articole Top Shop cu preţuri înjumătăţite. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Iulius Mall Suceava. Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com.

 

Vineri, 3 iulie

Ştefan Danilevici, pictorul care luptă cu boala Parkinson, expune la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din municipiul Suceava va avea loc, la ora 11.00, vernisajul expoziţiei de pictură realizată de Ştefan Danilevici. Organizată sub egida Asociaţia AntiParkinon România, expoziţia etalează 24 de lucrări de pictură (flori, peisaje, naturi statice). Pictorul sucevean Ştefan Danilevici, afectat de boala Parkinson, care îşi găseşte echilibrul interior prin pictură, este supranumit „pictorul crizantemelor” şi s-a remarcat în ultimii ani prin expoziţiile cu care a ieşit în faţa publicului, dar şi prin colaborările sale reflectate în paginile Revistei „Lalele roşii”, publicaţie a Asociaţiei AntiParkinson, coordonată de ing. Dan Răican.

 

Sâmbătă, 4 iulie

Zeci de motocicliști și cascadorii pe două roți, în parcarea Shopping City

Shopping City Suceava, alături de North Gang Riders M.C., vă invită, începând cu ora 12:00, să luați parte la un show de excepție în cadrul căruia veți putea admira modele deosebite de motociclete, dar și acrobații moto spectaculoase. Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City vor fi expuse zeci de exemplare de colecție, care vor atrage privirile trecătorilor. Distracția și adrenalina își vor da mâna într-un spectacol profesionist de acrobații susținut de cascadorii de la Lemon Bikers din București, care își vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în fața publicului. Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică și acrobație, mersul fără mâini, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor. Sâmbătă, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava. Aceasta face parte din evenimentul MotorFest 2015, aflat la cea de-a V-a ediție, derulat în perioada 2-5 iulie 2015 la Capu Câmpului.

Acţiunea se va desfăşura după următorul program: Parada moto: tur: între orele 12:00-12:30; retur: 16:00-16:30; Moto stun (cascadorii) – în parcarea Sopping City Suceava; Concursuri de divertisment - în parcarea Sopping City Suceava. Traseul de acces şi de dispersare al paradei moto este următorul: intrarea în municipiul Suceava din str. Humorului – bdul Academician Vasile Grecu – Calea Obcinilor – bdul 1 Mai – bdul Ştefan cel Mare – str. Ana Ipătescu – Calea Unirii - parcarea Shopping City Suceava – retur. Scopul adunării publice îl constituie promovarea activităţii sportive, iar la acţiune se estimează că vor participa circa 300 de persoane.

 

Duminică, 5 iulie

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 5 iulie,copiii vor putea participa la ateliere tematice de creație. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte