Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

La Auchan Suceava s-a deschis Târgul de bere cu peste 300 de tipuri şi sortimente din 20 de ţări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul de bere organizat de hipermarketul Auchan Suceava a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Începând de ieri până pe data de 14 iulie a.c., clienţii hipermarketului au la dispoziţie peste 300 de sortimente şi tipuri de mărci de bere din 20 de ţări din întreaga lume. Astfel, pe aleea centrală din hipermarket, Auchan Suceava pune la dispoziţia clienţilor săi tipuri şi mărci de bere blondă, brună, roşie şi neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dietetică şi bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată. Clienţii au la dispoziţie binecunoscute mărci de bere românească şi internaţională alături de multe noutăţi. La deschiderea ediţiei de anul acesta a târgului, directorul Auchan Suceava, Lucian Vacariuc, a precizat că pentru clienţii hipermarketului au fost selectate tipuri de bere de la renumiţi berari din Belgia, Germania, Franţa, România, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Coreea, India, Japonia. „Sperăm că sucevenii vor fi încântaţi de cele peste 300 de sortimente pe care le vor găsi la acest târg, oferta fiind completată şi de diverse accesorii care pot fi cumpărate de consumatorii de bere. Târgul de bere Auchan este unul cu tradiţie şi ne bucurăm să sărbătorim cea de-a şasea ediţie alături de clienţii noştri, pe care îi invităm să descopere gusturi speciale. Îi invităm pe toţi, de la cei care vor să descopere berea până la cei pasionaţi, să se bucure de un eveniment comercial unic şi extraordinar în România. Propunem în cadrul târgului de bere peste 300 de tipuri şi mărci pentru că dorim să ne surprindem în fiecare zi clienţii cu ceva inedit. Această acţiune face parte din comerţul Auchan, care propune clienţilor săi la fiecare vizită produse noi, produse exclusive, modernitate, plăcere şi descoperire la preţuri mici, fie zi de zi, fie în cadrul unor acţiuni comerciale inovatoare”, a spus Lucian Vacariuc, care a adăugat că la ediţia de anul viitor se intenţionează aducerea în cadrul târgului şi berea produsă în municipiul Suceava.

El a mai menţionat că Auchan îşi aşteaptă clienţii cu multe beri speciale, premiate în întreaga lume, şi anume : O’Hara’s Irish Pale Ale, o bere blondă, cu alcool 5,2%, care în anul 2010 a câştigat premiul „Cea mai bună bere“ potrivit IrishCraftbrewer.com. Un alt gust special este adus de Abbaye de Forest din Belgia, o bere medaliată cu bronz în anul 2008 la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey Tennent’s Aged With Whisky Oak este pentru cei care vor să combine cele două arome. Sortimentul este completat de berea fără gluten Mongozo Pils Bio, Silly Pils Bio, berea aurie DAMM din Spania şi de berea Samichlaus Magnum cu 14% alcool şi de berea blondă Samichlaus Helles. Pe lângă bere, în cadrul târgului pot fi achiziţionate şi pahare şi halbe, desfăcătoare, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare şi alte surprize.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Auchan Suceava s-a deschis Târgul de bere cu peste 300 de tipuri şi sortimente din 20 de ţări.
 Vizualizări articol: 2418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Auchan Suceava s-a deschis Târgul de bere cu peste 300 de tipuri şi sortimente din 20 de ţări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte