Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IŞJ Suceava

Inspectorii de limba română au promovat examenul pentru funcţia de inspector şcolar, după soluţionarea contestaţiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eleonora Bulboacă şi Rita Cîntiuc au promovat examenul pentru funcţia de inspector şcolar pentru limba şi literatura română, după soluţionarea contestaţiilor depuse. Cele două au susţinut examenul în perioada 4 mai - 20 iunie, iniţial nepromovând testarea.

În urma concursului, echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava este completată deTatiana Vîntur - inspector şcolar pentru educaţie şi activităţi extraşcolare, Loredana Mihaela Ceică - inspector şcolar pentru arte, Mariana Drumea - inspector şcolar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educaţie şi pentru biologie, Carmen Gina Ciobîcă - inspector şcolar pentru chimie, Valeria Leonte - inspector şcolar pentru dezvoltarea resursei umane, Ioan Adrian Boicu - inspector şcolar pentru educaţie fizică, Daniela Răileanu - inspector pentru învăţământ preşcolar, Petru Crăciun - inspector şcolar pentru fizică, Bogdan Nistor - inspector şcolar pentru geografie, Giorgie Daniel Vlad - inspector şcolar pentru informatică, Marinela Mocanu şi Carmen Chiseliciuc - inspectori şcolari pentru învăţământ particular şi alternative educaţionale, Laurenţie Şpac şi Ioan Puiu - inspectori şcolari pentru învăţământ primar (primul nu s-a prezentat la concurs, dar deocamdată ocupă această funcţie), Dumitru Gavril Ursulean şi Maria Pentilescu - inspectori şcolari pentru învăţământ profesional şi tehnic, Ionel Dumistrăcel - inspector şcolar pentru învăţământ special, Constantin Tiron - inspector şcolar pentru limbi moderne, Anişor Vasiliu - inspector şcolar pentru istorie, Ghiorghi Cornia - inspector şcolar pentru management instituţional, Lucia Mihoc şi Alexandra Theodora Chirilă - inspectori şcolari pentru managementul resurselor umane, Daniel Giorgie Vlad şi Marinela Cristina Cimpoeşu - inspectori şcolari pentru matematică, Ilie Sauciuc - inspector şcolar pentru minorităţi (ucraineană), Lidia Acostoaie - inspector şcolar pentru proiecte educaţionale, Gheorghe Hostiuc - religie (retras din concurs, dar deocamdată ocupă funcţia de inspector) şi Elena Cristina Nechifor - inspector şcolar pentru socio-umane. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectorii de limba română au promovat examenul pentru funcţia de inspector şcolar, după soluţionarea contestaţiilor.
 Vizualizări articol: 2539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Inspectorii de limba română au promovat examenul pentru funcţia de inspector şcolar, după soluţionarea contestaţiilor3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil trimis de
( 2 iul 2015, 11:34:01
Este incredibil ce se intampla la Limba romana.Amandoua inspectoare, vechi de 100 de ani, care numai vorbe urate au la adresa profesorilor, au reusit sa promoveze!Chiar amandou au reusit dupa contestatii?!Este tare ciudat.Cum de n-a reusit macar una sa ia examenul din prima?Trebuie o analiza mai atenta la aceasta catedra!!Dar, cum spuneam, vechi de o suta de ani, stiu ele cum se invarta ''treburile''mai bine!Demisia era un lucru mai onorabil, decat promovarea dupa CONTESATII!!!Mai bine plateati sa nu apara acest articol, ca v-ati facut inca o data de rusine!
2.   Rusinos trimis de
( 2 iul 2015, 12:54:19
o rusine pentru invatamantul sucevean si o palma strasnica data profesorilor
3.   RUSINE PT ADMINISTRATOR trimis de
( 2 iul 2015, 17:01:52
DE CE MAI PUBLICI ARTICOLE DACA STERGI TOATE COMENTARIILE? ESTI O MARIONETA!!! HAI STERGE SI BUCURA-TE!!!
4.   Intrebari trimis de
( 2 iul 2015, 19:27:32
Nu am citit metodologia acestui "concurs" (denumire pentru prostit prostii)...dar cat a durat oameni buni, solutionarea acestor contestatii? Ca a trecut cel putin o luna de la concurs. Oare madam' (sper sa nu o jignesc) RITA s-o fi tratat intre timp? Ca statea tare rau cu abtinerea de la urlat. Si cand spun urlat...imaginati-va chiar o jungla cu animale salbatice si poate chiar cu ceva turbare in ele.
5.   Xxx trimis de
( 2 iul 2015, 21:00:22
acum trebuie sa-si recupereze doamnele investitia facuta in „CONTESTATIE” oare cum vor proceda?laughing
6.   Catre sluga site-ului trimis de
( 3 iul 2015, 08:20:19
CE FACI ,DORMI ? UITE CATE COMENTARII IMPOTRIVA SISTEMULUI SI TU NU LE STERGI? NU TE MAI PLATESC!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte