Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Şi-a înjunghiat fratele după ce l-ar fi prins că-i fură hainele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care şi-a înjunghiat de mai multe ori fratele, după ce acesta din urmă venise în vizită la mama sa, la Salcea, a fost arestat preventiv, ieri, de Tribunalul Suceava pe o perioadă de 30 de zile. Inculpatul, Ioan Sorin Bujorean, se afla sub control judiciar după o altă agresiune comisă anterior, astfel că decizia de arestare preventivă a venit logic şi firesc.

Din ancheta preliminară rezultă că agresiunea ar fi plecat de la momentul în care autorul şi-a surprins fratele în timp ce-i fura haine din casă.

 

Cum s-a petrecut agresiunea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care coordonează ancheta din acest caz, au reţinut în cadrul anchetei că inculpatul şi fratele său aveau o stare conflictuală mai veche. Mai exact, victima, Florin Mihai Bujorean, a avut în urmă cu mai mulţi ani un incident cu mama sa, iar aceasta i-ar fi cerut să nu mai calce în locuinţa sa, din Salcea. Florin Mihai Bujorean, care nu are domiciliu stabil, fiind cunoscut în mediul celor care cerşesc în Suceava, a venit însă luni seară la Salcea, la mama sa, acolo unde locuieşte şi fratele său, Ioan Sorin Bujorean. Cei doi, deşi certaţi, au consumat alcool, iar la un moment dat, rezultă din anchetă, victima a intrat în casă şi a sustras haine care aparţin fratelui său.

Conform unui comunicat de presă al procurorilor „în acele împrejurări, considerând că victima urmăreşte să îl lovească, inculpatul a fugit din faţa sa, însă după parcurgerea unei mici distanţe s-a întors spre persoana vătămată şi, deşi a observat că aceasta nu îl urmăreşte, ci fuge în direcţie opusă, a luat hotărârea de a o agresa. Din cercetări a reieşit că a urmărit în fugă victima pe o distanţă relativ mare, iar în momentul în care a ajuns în spatele său a înjunghiat-o cu un obiect tăietor – înţepător”.

 

Nu a fost găsită arma cu care s-a comis agresiunea

Anchetatorii au căutat ore în şir obiectul tăietor cu care a fost agresată victima, bănuind că este vorba de un cuţit, însă nu au găsit nimic. Inculpatul a declarat că l-a lovit pe fratele său cu un ciob de sticlă cu lungimea de aproximativ 20 de centimetri.

În urma examinării medico-legale a victimei au rezultat plăgi tăiate toracice penetrante, una dintre lovituri afectându-i plămânul, fapt care a necesitat intervenţie chirurgicală.

„Aceste leziuni pot necesita 40-50 zile de îngrijiri medicale. Având în vedere morfologia şi topografia leziunilor, diagnosticul clinic şi paraclinic precum şi necesitatea intervenţiei chirurgicale, se poate aprecia că din punct de vedere medico-legal viaţa victimei a fost pusă în primejdie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Cercetat pentru cinci infracţiuni, după un alt episod violent

Pe 16 iunie a.c., acelaşi Ioan Sorin Bujorean a fost identificat ca autor al unei alte fapte cu violenţă, în urma căreia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a cinci infracţiuni. Atunci, un localnic din Salcea a sesizat că, în timp ce se afla în faţa unui magazin alimentar, a fost lovit cu pumnii de Bujorean. Bărbatul agresat a fugit în casă, unde a fost urmărit de agresor. Din anchetă rezultă că victima a fugit din propria casă, de frică, ulterior când a revenit reclamând furtului unui DVD-player. 

După acest episod violent Ioan Sorin Bujorean a stat 24 de ore în arest. La expirarea ordonanţei, procurorul de caz a decis însă să-l lase în libertate, sub control judiciar. Acestuia i s-au impus atunci mai multe restricţii, cea mai importantă fiind cea de a nu mai comite vreo infracţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a înjunghiat fratele după ce l-ar fi prins că-i fură hainele.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şi-a înjunghiat fratele după ce l-ar fi prins că-i fură hainele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte