Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ilie Niţă: „Sunt membru PNL şi urmaş al Brătienilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, a explicat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, motivele pentru care şi-a depus în mod oficial candidatura pentru şefia administraţiei judeţene la alegerile locale de anul viitor. Ilie Niţă a spus că are toate drepturile de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pentru că „sunt membru al PNL şi urmaş al Brătienilor”, dar şi pentru că are experienţa necesară pentru a ocupa o astfel de funcţie. Niţă a explicat că Biroul Permanent Naţional al PNL a solicitat ca depunerea cererilor de înregistrare a candidaturilor la alegerile locale de anul viitor să se facă în intervalul 15 iunie – 15 septembrie 2015, perioadă în care orice liberal poate să opteze pentru funcţia pentru care vrea să candideze.

Ilie Niţă nu s-a ferit să spună că anunţul său cu privire la candidatură a stârnit ură în rândul unor lideri judeţeni ai PNL Suceava proveniţi din tabăra PDL. „Voi candida în cunoştinţă de cauză şi le transmit tuturor cetăţenilor să aibă încredere în mine. Sunt un cetăţean onest şi cinstit şi nu am nevoie de răspândaci sau de translatori pentru a face acest anunţ. Există loc sub soare pentru toţi. Nu înţeleg de ce atâta ură, invidie şi vrajbă propagată de Ioan Balan şi Gheorghe Flutur atunci când au văzut că mi-am manifestat intenţia de a candida”, a declarat Ilie Niţă. Vicepreşedintele CJ Suceava a declarat că liberalii au nevoie să fie uniţi, în caz contrar PSD va jubila „şi se va bucura dacă va vedea că suntem dezbinaţi”.

Niţă a arătat că în comparaţie cu alţi lideri ai PNL Suceava care aşteaptă să fie rugaţi să candideze, el candidează pentru ca cetăţenii judeţului să aibă de câştigat.

Ilie Niţă a mai spus şi că deşi unii lideri ai PNL Suceava din tabăra PDL îi cer să aleagă între funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi partid, el a subliniat că peste şapte zile, termenul limită până la care ar trebui să facă o alegere, el va fi tot în funcţia pe care o deţine în administraţia judeţeană. „Nu mor caii când vor câinii. Iar hotărârile în PNL nu se iau de Ioan Balan sau Gheorghe Flutur, ci de Biroul Permanent Naţional al PNL. Şi vreau să spun că voi candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi voi fi un preşedinte care va sprijini toate localităţile, îi va sprijini pe toţi primarii şi consilierii”, a precizat vicepreşedintele CJ Suceava. Ilie Niţă a spus că nu ar mai fi candidat pentru şefia administraţiei judeţene în situaţia în care coliderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-ar fi exprimat clar intenţia de a candida pentru preşedinţia CJ Suceava.

Contactat telefonic cu privire la declaraţiile făcute de Ilie Niţă, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, şi vicepreşedinte al partidului pentru regiunea Moldova, deputatul Ioan Balan, a spus doar că nu comentează declaraţiile colegilor liberali, toate discuţiile pe această temă trebuind să aibă loc în cadru organizat, în interiorul partidului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă: „Sunt membru PNL şi urmaş al Brătienilor”.
 Vizualizări articol: 2398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Ilie Niţă: „Sunt membru PNL şi urmaş al Brătienilor”1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 iul 2015, 11:08:12
Nu stiam ca se trage din familia Bratianu. Pe linie materna sau paterna ?
2.   Multî lumi năcăjâtî ! trimis de
( 2 iul 2015, 12:41:19
Multî lumi năcăjâtî !

Unii zâc c-o fost colegi de pluton cu Mihai Viteazu.
Altu, de se credea Cavalerul Jedy al Luminii, o stat la întunericul beciului șî s-o lecuit de țâcneală.
Alții, la care țâcneala îi în formă mai ușoară și se cred fie Confucius, fie ficiorul lui Scorilo, sunt cazați la Bălăceana.
Frații lor din Liga Campionilor, cei de tipul promoției 3 în 1, adicătelea un mix multipersonalitate de tip Alixandru Machidon + Julius Caesar Imperator + Iosif Vissarionovici Djugașvili, sunt numai buni să li se facă viză de domiciliu în cartierul ieșean Socola.

Acuma văz că și Ilie I.C. Brătiniță devine glumeț, cu pretențiile lui genealogice.
Însă tipul încă nu e incurabil, atâta timp cât e modest și n-a declarat că e urmașul lui Ștefan cel Mare și al Vrâncioaiei.
Rămâne subiectul în atenție, de urmărit evoluția ulterioară a discursului acestui demn I. I. C. Brătiniță pentru a surprinde incidența agravantă inevitabilă când Iliuță va însuma atât personalitatea lui Ionel Brătianu, cât și personalitatea lui Iuliu Ilie Maniu aflat în permanent conflict politic cu Eu-l dedublat Ilie I.C. Brătianu, dispută politică interminabilă arbitrată de un al treilea Ego al lui Iliuță, reprezentat de însuși mareșalul Ion Ilie Antonescu.
Persoanele care vor observa primele aceste elemente simptomatice sunt rugate să sune iute la 112 și să solicite o ambulanță cu zăbrele, încadrată fiind de 2 asistenți zdrahoni , dotați cu o chimeșă croită din pânză trainică de velă, cu mâneci lungi și accesorizată cu curelușe lungi din piele trainică și cătărămi țapene manufacturate din oțăl Krupp.
3.   Are dreptate Nita!!! trimis de
( 2 iul 2015, 13:01:20
Da sa-l lasam pe om sa arate ce poate in functia administratiei judetene, oameni buni!!! De ce va antepronuntati!?! Lasati-l sa demonstreze ce poate face si dupa aceea sa vorbiti...Nita este un luptator si un om perseverent, va ajunge unde isi propune!!!
4.   Erata trimis de
( 2 iul 2015, 13:25:55
...in fruntea, imi cer scuze...
5.   Comentariu trimis de
( 2 iul 2015, 22:49:45
Mai era acu'' catva timp o caricatura , care spunea ca el e urmasul lui Stefan cel Mare, dar ce e mai tragic , ca apar asemenea catastrofe, care vor sa conduca destinul unor comunitati importante. Si printr-un oarecare concurs de imprejurari , chiar ajung sa stabileasca destinele unor cetateni( ex: Becali, Eba, Vanghelie, etc , etc)
6.   ASA II PACALIM PE ROMANI trimis de
( 5 iul 2015, 09:30:29
DOMNUL ESTE URMASUL LUI PINALTI ,BOAGIU,VIDEANU, BANDITUL DE SUCEAVA FLUTUR,BLAGA BASESCU ,ANASTASE ,BOC ,BERCEANU, UDREA ,SI ALTII .RUSINE LUI SI ACESTOR REZIDURI ALE SOCIETATII!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte