Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2015 - Anul XX, nr. 147 (5959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Reuşită

Poştaş sucevean, pe podiumul competiţiei naţionale “Marşul factorilor poştali”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Victor Romaşcan, suceveanul care a reprezentat judeţul la faza naţională a “Marşului factorilor poştali”, s-a clasat pe poziţia a III-a a competiţiei, la proba masculină, tânărul reuşind astfel să se califice la Balcaniada factorilor poştali, care va avea loc în toamnă.

Potrivit lui Nicolai Costrâş, şeful Oficiului Județean de Poştă Suceava, “având în vedere că şi în anii anteriori, când a participat la Balcaniadă, Victor Romaşcan a fost pe podium, sperăm ca şi în acest an să reprezinte cu succes Oficiul Județean de Poştă Suceava”.

Etapa naţională a “Marşului factorilor poştali”, ediţia a XXXVI-a, a avut loc în perioada 25-28 iulie, la Piatra Neamț, fiind organizată de Compania Națională Poşta Română S.A.

 

Doi reprezentanţi ai judeţului

Suceveanca Mioara Hrițcu s-a calificat la faza naţională a competiţiei adresată factorilor poştali, proba feminină, aceasta ocupând poziţia cu numărul 27, dintr-un număr total de 45 concurente.

Mioara Hrițcu şi Victor Romaşcan au fost susţinuţi, la Piatra Neamţ, de Nicolai Costrâş şi de Carmen Baciu Carmen - preşedintele executiv al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava.

Marşul factorilor poştali este o competiție profesional sportivă organizată în fiecare an de Compania Națională Poşta Română S.A. Debutul acestui concurs a avut loc în anul 1977 la Bucureşti, iar de atunci câteva mii de salariați poştali din întreaga țară se aliniază, an de an, la startul acestei întreceri.

“Vrem să menționăm faptul că unul din sponsorii evenimentului ce a avut loc la Piatra Neamț a fost şi S.C. Bermas Suceava, care de fiecare dată este alături de factorii poştali şi dorim să aducem mulțumiri pe această cale”, a mai menţionat  Nicolai Costrâş, şeful Oficiului Județean de Poştă Suceava.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poştaş sucevean, pe podiumul competiţiei naţionale “Marşul factorilor poştali”.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poştaş sucevean, pe podiumul competiţiei naţionale “Marşul factorilor poştali”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei