Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2015 - Anul XX, nr. 142 (5954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Prefectura Suceava vrea să realizeze o „Carte de onoare a valorilor bucovinene”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a anunţat în cursul zilei de ieri că instituţia pe care o conduce intenţionează să realizeze o „Carte de onoare a valorilor bucovinene”. Constantin Harasim a explicat că în această carte ar urma să fie trecuţi toţi sucevenii cu rezultate deosebite în domeniile în care activează, persoane ale căror merite sunt recunoscute la nivel naţional şi internaţional. Harasim a spus că în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene” vor fi menţionate personalităţile din domenii precum cultură, educaţie sau sănătate.

„De acum înainte va începe monitorizarea celor care obţin rezultate excepţionale în domeniile în care activează pentru a-i menţiona în această carte. Este un gest de a recunoaşte valorile pe care le are Suceava, acele persoane promovează judeţul atât pe plan naţional, cât şi internaţional”, a spus Constantin Harasim.  El a precizat că toţi cei care vor fi înscrişi în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene” vor fi invitaţi în şedinţele Colegiului Prefectural, acolo unde în faţa şefilor de instituţii sucevene li se va înmâna o diplomă şi eventual un premiu. „În cadrul şedinţelor de Colegiu Prefectural în care vor fi invitaţi se va face şi un fel de laudatio pentru activitatea şi meritele lor, pentru a fi cunoscuţi de şefii  instituţiilor din judeţ şi pentru a le mulţumi astfel pentru activitatea pe care au realizat-o”, a mai declarat prefectul Constantin Harasim.

Prefectul a mai spus că intenţionează ca la final de an, în baza unor criterii bine stabilite, să se realizeze şi o ierarhizare a celor care vor fi înscrişi în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura Suceava vrea să realizeze o „Carte de onoare a valorilor bucovinene”.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prefectura Suceava vrea să realizeze o „Carte de onoare a valorilor bucovinene”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior de leac din nucă verde, ca la Mănăstirea Dintr-un Lemn Pe sub deal, pe sub pădure... mergem nu după mure, ci, de data asta, după nuci verzi. E anotimpul lor, şi, cel puţin în Subcarpaţi, mirosul de iod împrospătează aerul şi-l face tare şi bun pentru plămâni. E și vremea... Citeşte