Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2015 - Anul XX, nr. 142 (5954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


S-au lămurit şi ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, pe înserate, câteva televiziuni, cu precădere cele de sport, au dat sub formă de ştire, completată ulterior şi de comentarii, faptul că Simona Halep şi-a schimbat antrenorul. Cu siguranţă că dv., cei care citiţi această rubrică, aţi observat că în cuprinsul acesteia am atacat acest subiect de foarte multe ori, atrăgând atenţia (cred că de trei ori numai în ultima lună) asupra faptului că fata asta e lăsată complet de izbelişte tocmai în momentele cele mai dificile, de care, indiscutabil, a avut parte cu nemiluita. Dar la care poate că nici n-ar fi ajuns, sau nu la atâtea, dacă lângă ea s-ar fi aflat sfătuitorul competent de care toţi jucătorii au nevoie câteodată. Chiar în meciurile ei am văzut (ba chiar la ultima înfrângere, cea de săptămâna trecută) cum omul venit lângă adversara Simonei îi explică acesteia ce ar trebui să facă pentru a întoarce scorul adesea nefavorabil. Săptămâna trecută, chestia s-a produs când Simona conducea cu 5 - 0 în primul set. Rezultatul? Desigur, a pierdut meciul, în condiţiile în care ăla din tribună, presupusul ei antrenor, nu s-a deranjat nici măcar să coboare de acolo! Una din televiziunile despre care spuneam a băgat şi un titlu de o ghiduşie (sinonim: cretinism!) fără egal: "Halep schimbă antrenorii mai des ca Steaua", redactorul aşteptând probabil să ne tăvălim de râs citind chestia asta. Încă mai mult: a fost contactat telefonic domnul Cristian Tudor Popescu, cel care nu mai prididea cu odele la adresa Simonei acum vreun an, refuzând pe atunci să vadă ceea ce era limpede pentru oricine: că Simona are nenumărate deficienţe în joc şi că nu are nici măcar antrenorul care să i le corecteze. Ei bine, acum, dl Popescu a declarat răspicat că Halep nu e în stare de nici o mare performanţă şi că e exclus să câştige Wimbledon-ul sau orice alt turneu de Grand Şlam. Că s-a lămurit CTP-ul chiar nu are vreo importanţă. E bine că s-a lămurit Simona care, după ce se va debarasa şi de marele susţinător al sportului românesc, "rumânul" Ion Ţiriac, poate va începe să producă şi mari performanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au lămurit şi ei.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
S-au lămurit şi ei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O stire relativ buna.... trimis de
(23 iun 2015, 16:18:39
ca Simona s-a trezit destul de devreme. Ma gindeam ca va mai pierde o gramada mare de puncte, desi nu este exclus si asa, pina sa-i vina mintea la cap.

Sint curios ce antrenor a ales, desi ma tem ca oricui ii va cere ajutorul se va gindi si la faptul ca Fissette a fost lasat de izbeliste dupa ce a adus-o unde stie toata lumea....

As zice ca Darren Chalil ar fi cel mai potrivit pentru ea, dar sa vedem....

Virgilius Calafindescu-Pelasgos
2.   Comentariu trimis de
(23 iun 2015, 20:23:52
Darren Cahill, (correct spell), confirmat ca noul antrenor... Bine ca s-a trezit la timp. As zice ca D. Cahill este cea mai potrivita alegere pentru ea, tinind cont de personaliatea/temperamentul amindurora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior de leac din nucă verde, ca la Mănăstirea Dintr-un Lemn Pe sub deal, pe sub pădure... mergem nu după mure, ci, de data asta, după nuci verzi. E anotimpul lor, şi, cel puţin în Subcarpaţi, mirosul de iod împrospătează aerul şi-l face tare şi bun pentru plămâni. E și vremea... Citeşte