Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2015 - Anul XX, nr. 104 (5916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lucrări pe podul de la Bazar

Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chinul la care vor fi supuşi în această vară cei care au de tranzitat zilnic principala arteră de circulaţie a Sucevei poate fi cu uşurinţă anticipat dacă ne uităm doar la blocajele de circulaţie apărute ieri ca urmare a executării unor lucrări de reparaţii la carosabilul de pe podul peste râul Suceava, în zona Bazar.

De la primele ore ale dimineţii, de cum pe pod şi-au făcut apariţia utilajele şi muncitorii firmei care are de refăcut o serie de probleme sesizate de conducerea Primăriei Suceava constructorului care s-a ocupat de modernizarea principalei artere de circulaţie care leagă cartierul Burdujeni de restul Sucevei, traficul rutier a fost dat peste cap. Cozi lungi de maşini s-au format în special pe sensul de coborâre spre Bazar, la orele de vârf şirul de maşini încolonate, în aşteptare, ajungând până la McDonald's, în Centru.

Situaţia a fost agravată şi de faptul că o parte din Serpentine este închisă traficului rutier pentru 30 de zile, începând de marţi, dar şi de lucrările de apă-canalizare şi cele de refacere stradală care se execută pe străzi precum Gheorghe Doja, considerată o alternativă pentru traficul rutier de pe Calea Unirii.

Din păcate, acesta este doar începutul coşmarului pentru şoferi, pasagerii acestora şi sucevenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun, pentru că multe alte lucrări se vor desfăşura de acum înainte pe multe alte străzi intens circulate din Suceava, iar de luna viitoare se va închide traficul şi pe podul şi pasajul rutier de la Iţcani, care vor intra în reabilitare.

Iar cum vara este aproape, curând vor mai tranzita Suceava câteva mii de maşini ale celor plecaţi la muncă în străinătate, care vor veni să îşi facă aici concediul de odihnă, ceea ce va îngreuna şi mai mult traficul rutier din municipiul reşedinţă de judeţ, care se confruntă cu o problemă tot mai acută în această privinţă, mai ales pe Calea Unirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei.
 Vizualizări articol: 3188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule trimis de
( 8 mai 2015, 12:15:24
doar ? podul ? dar restul arterei principale nu se vede, sau e in austria cu Vasile, toata banda 1 pe ambele sensuri e varza mai ales in zona gurilor de canal ,nu mai vorbim de denivelari..... ,unde? e garantia in spaga primita , de ce nu raspund cei ce au receptionat lucrarea ---- SPAGA . Las' ca poate doamnele de la dna se vor sesiza
1.1  RE: Lungule trimis de
( 8 mai 2015, 15:54:35
..in zona Policlinicii Betezda se propusese aici largirea soselei la patru benzi! De ce nu s-a vrut, de ce nu s-au gasit solutii!?
1.2  RE: Lungule trimis de
( 8 mai 2015, 19:19:20
Solutii sunt,dar nu da nimeni spaga...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei