Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2015 - Anul XX, nr. 104 (5916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Materiale care pot ucide, aruncate de la un bloc turn pe bulevardul George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Bucăţi de lemn şi de pervaz, care au provocat distrugeri şi care au pus în pericol integritatea trecătorilor, au căzut în ultimele două zile de la etajele superioare ale unui bloc de pe bulevardul George Enescu, toate indiciile arătând că materialele nu au căzut accidental, ci au fost aruncate de cineva.

Poliţia municipiului Suceava a fost alertată ieri, în jurul orei 16.00, după ce geamul lateral al unei maşini a fost spart în dreptul blocului T 93A, în apropiere de sediul Ţiriac Bank.

 

Indiciile care indică în mod clar acţiunea intenţionată

Pe trotuarul circulat de pe bulevard şi în dreptul locurilor de parcare din zonă au căzut o bucată de lemn şi mai multe bucăţi dintr-un pervaz, care mai mult ca sigur a fost distrus de acea bucată din lemn.

Unul din bărbaţii care lucrează la o firmă din zonă a relatat că un astfel de episod s-a petrecut şi miercuri:

“Aruncă cineva pe geam... o altă bucată de lemn foarte mare a fost aruncată şi ieri (n.r. miercuri). Am luat-o eu deoparte, acum a sărit şi pervazul şi a spart geamul la maşină. E ceva strigător la cer, nu e căzut accidental, se vede clar că lemnul e tăiat proaspăt şi aruncat”, atrăgea atenţia bărbatul. 

Proprietarul maşinii cu geamul spart a rămas şi el năucit de ce i s-a întâmplat. El a găsit o bucată din pervaz pe bancheta din spate, ajunsă acolo prin unul din geamurile laterale din spate ale autoturismului.

Un alt locatar din zonă a declarat că de la un apartament de la ultimele etaje ale aceluiaşi bloc au mai fost aruncate şi anul trecut

spre trecători un geam de la baie, sticle sau borcane. Unul din aceste obiecte i-a spart luneta de la autoturism, a declarat acesta.

 

Nici urmă de autor

Cu alte cuvinte, problema este cât se poate de serioasă, existând riscul ca într-o zi cineva să plătească cu viaţa aceste „glume”. 

Poliţiştii au bătut  la uşa apartamentului de la etajul IX, de la scara B a blocului T 93A, unde a fost distrus pervazul, însă aici au găsit o femeie cu doi copii, care a declarat că a auzit un zgomot foarte puternic, în momentul în care i-a fost distrus pervazul de la geam, însă nu ştie de unde a căzut lemnul. Cum nici la etajul X nu a fost identificat vreun suspect, cazul a rămas deocamdată un mister.

La faţa locului au ajuns şi criminalişti de la Poliţia municipiului Suceava, care au ridicat bucata de lemn şi alte materiale, în încercarea de a-l găsi pe autor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Materiale care pot ucide, aruncate de la un bloc turn pe bulevardul George Enescu.
 Vizualizări articol: 3306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Materiale care pot ucide, aruncate de la un bloc turn pe bulevardul George Enescu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei