Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2015 - Anul XX, nr. 101 (5913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Măsură

Parcarea Primăriei Suceava, interzisă angajaţilor municipalităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salariaţii Primăriei Suceava nu vor mai avea voie să lase maşinile în parcarea instituţiei, astfel încât locurile de parcare de acolo să nu mai fie mereu ocupate, mai ales în timpul programului cu publicul.

Măsura va fi pusă în aplicare cât de curând, odată cu impunerea unui regulament de parcare, prin care staţionarea în parcarea publică dintre sediul Primăriei Suceava şi stadionul Areni va fi permisă pentru maxim două ore.

„Acele locuri de parcare trebuie să fie puse la dispoziţia contribuabililor, care vin la primărie să îşi achite taxele şi impozitele ori să îşi rezolve diferite probleme. Nu este normal ca aceştia să fie nevoiţi să se învârtă de o mulţime de ori pentru a găsi vreun loc de parcare ori să rişte să fie amendaţi, parcând pe marginea străzii, în zona stadionului”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Împreună cu primarul Ion Lungu şi cu viceprimarul Ovidiu Doroftei, acesta a iniţiat un proiect de hotărâre, care a şi fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută, prin care salariaţilor din primărie li se pun la dispoziţie 30 de abonamente TPL nenominale, pentru deplasările în teren în interes de serviciu.

Astfel, în cazul în care nu există maşină de serviciu disponibilă (parcul auto al municipalităţii fiind destul de îmbătrânit), angajaţii se pot deplasa cu autobuzele şi microbuzele societăţii locale de transport în comun.

Cele 30 de abonamente nenominale achiziţionate de la TPL vor fi încredinţate şefilor de compartimente din primărie, care le vor pune la dispoziţia angajaţilor doar atunci când au de efectuat deplasări în interes de serviciu.

„Abonamentele rămân în primărie şi vor fi valabile doar însoţite de legitimaţia de serviciu”, a precizat Harşovschi.

 

Suceveni amendaţi pentru parcare ilegală, când au venit să-şi plătească taxele şi impozitele

Măsura de interzicere a utilizării parcării Primăriei Suceava de către angajaţi ori, mai exact, de ocupare a locurilor de parcare de acolo pe durata celor opt ore de program, vine ca urmare a nemulţumirilor formulate de suceveni care au avut de rezolvat diverse probleme la primărie, ori de achitat taxe şi impozite, dar nu au găsit nici un loc de parcare. Unii s-au trezit chiar amendaţi, pentru că au parcat pe stradă, în zona stadionului, unde nu este permisă staţionarea autovehiculelor, pentru că blochează accesul maşinilor de intervenţie ale ISU, care are sediu în apropiere.

„Salariaţii din primărie pot opta să vină pe jos la serviciu sau, dacă vin cu maşina, să o lase în alte părţi – pe strada Alexandru cel Bun, în zona garajelor de la baza dealului Tătăraşi, în spatele stadionului...Oamenii trebuie să înţeleagă că nu pot bloca locurile de parcare de la primărie pentru atâtea ore cât stau ei la serviciu. Mai sunt unii care locuiesc în zonă şi lasă acolo maşinile parcate şi câte 3-4 zile, fără să le mişte. De asta vom impune şi limita de două ore pentru parcarea primăriei”, a adăugat viceprimarul Lucian Harşovschi, care a spus că se aşteaptă ca această măsură să stârnească nemulţumirea multor angajaţi ai Primăriei Suceava, dar că aceasta este necesară pentru o relaţie cât mai corectă cu locuitorii municipiului, plătitori de taxe şi impozite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea Primăriei Suceava, interzisă angajaţilor municipalităţii.
 Vizualizări articol: 2958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Parcarea Primăriei Suceava, interzisă angajaţilor municipalităţii3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo.. trimis de
( 5 mai 2015, 11:38:26
pai de cate ori cautai acolo un loc de parcare.. era aproape imposibil...desi 1 sau 2 parcari erau blocate cu acele capre de politia comunitara si tinea loc pt nea primaru..
Chiar sunt curios daca o sa fie chiar asa...ca se ocupa parcarea doar 2 ore..
2.   Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 12:25:08
Societatea Academică din România şi Coaliţia România Curată au realizat o hartă a corupţiei locale în România, după ce au centralizat datele oficiale ale DNA din ultimii cinci ani. Din analiză a rezultat că primarii sunt cei mai vulnerabili la corupţie .Alina Mungiu Pippidi:" Dacă te uiţi la primari şi mai adaugi şi viceprimarii, vezi o catastrofă. Noi alegem oameni şi procuratrura şi tribunalul îi bagă la zdup. Am găsit o asociaţie semnificativă între numărul de condamnri DNA pe un judeţ şi participarea la vot. Lumea nu se duce la vot şi se duce din ce în ce mai puţin la vot, în judeţele foarte corupte. De ce? Pentru că percepe că nu are de ales. Aceiaşi oameni politici se prezintă din partea feluritelor partide şi percepţia este ca sunt toţi la fel de corupţi."
2.1  RE: Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 16:37:52
Dl Radumamii, dar altceva nu ai ce comenta, nu mai poti de grija lui Nechita.Daca era de la pnl te mai luai de el?Zi-ne ceva interesant, lucruri care sa ne faca sa iti citim comentariile mai cu interes.Faptul ca denigrezi un partid, pe nimicuri, cred ca este sub nivelul tau.Dar tu stii mai bine ce poti...
3.   Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 12:35:03
In mod cert avem doi primari care pur si simplu ne-au lasat cu gura cascata in privinta coruptiei si al comportamentelor demne de vechii boieri de la curtea lui Stefan cel Mare.Primul este finul degustator de arta Darius Valcov.Procurorii i-au gasit 100 de tablouri ale unor pictori celebri,tablouri aflate in mai multe locatii,in peretii caselor si in cimitire.de asemenea procurorii au mai gasit 90.000 de dolari, 1,3 milioane de lei, trei lingouri de aur în greutate totală de trei kilograme.
Al doilea primar care ne-a facut sa ne cada fata este musiu Gigi Nichita .Sa folosesti Politia Comunitara ca sa-ti spionezi amanta,sa trimiti politisti la un motel din judetul Suceava sa asculte la usa camerei daca scartaie patul,e ceva incredibil.
4.   Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 12:43:30
Domnul Nichita a ramas in istorie ca omul care a taiat teii din centrul orasului Iasi.Mai mult ,voia sa taie si teii din Copou.Ca in locul lor sa planteze arbusi japonezi pitici mancati-as.:)).In acest scandal cu amanta domnul primar a folosit institutiile si banii statului pentru a-si urmari amanta.De aceea comentariul lui Ponta este socant:„Ma bucur ca Gheroghe Nichita este in libertate. Eu nu stiu despre ce e vorba in dosar, dar, dupa spionarea unei iubite, nu stiam ca pentru asta esti arestat preventiv. "
"Răspunsul premierului referitor la cazul primarului Nichita întrece în cinism și ticăloșie chiar și cele mai josnice acțiuni împotriva ideii de libertate într-un stat democratic. Domnule Ponta, persoanele urmărite și terorizate de primarului Iașului, din bani publici cu ajutorul poliției locale, în cârdășie cu clanuri interlope, sunt cetățeni ai României, cu care dumneavoastră, ca șef al Executivului, politician, ca om, ar trebui să fiți solidar. Prin bagatelizarea subiectului, prin modul în care vă prefaceți că nu înțelegeți gravitatea subiectului, nu faceți decât să deveniți complice cu o practică despre care se spune că nu este străină nici altor colegi ai dumneavoastră", a scris Alina Gorghiu .
5.   Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 12:47:39
Adina Samson, fosta iubită a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, spune că a fost lovită de edil, care o hărţuia şi ameninţa că o va distruge, după ce în septembrie 2014 i-a spus acesteia că vrea să încheie relaţia.”În luna septembrie 2014 i-am comunicat domnului primar că vreau să închei această relaţie sub toate aspectele. Timp de două luni de zile, până în luna octombrie 2014, acesta m-a urmărit, m-a hărţuit, m-a ameninţat. Într-o seară când mă întorceam acasă cu sora mea a trimis un borfaş în faţa blocului să mă ameninţe cu moartea. Văzând acest lucru, am făcut această plângere la Parchet”, a spus tânăra, precizând că a aflat ulterior că persoana care a aşteptat-o în faţa blocului ar fi fost un nepot al primarului, de la Dorohoi.
6.   Primaria cuibusor de nebunii trimis de
( 5 mai 2015, 12:58:12
Pe langa serviciile politistilor locali de urmarire a amantei,domnul primar beneficia si de serviciile altor institutii:Seful de la salubritate ii ducea gunoiul;Directorul Acet ii ridica si cobora colacul la wc,directorul de la cet ii pregatea baita, Muzeograful de la bojdeuca lui Creangă îi citea poveşti în fiecare seară ca să adoarmă,in special povestea:Povestea p......ii.;Seful Politiei Circulatie ii umfla roata de la masina;Directorul de la Morga din Iasi a murit de mai multe ori in locul primarului, la cererea acestuia!
La scoala elevului Nichita ii placea fizica.La laborator el reconstituie mișcarea ritmică a unei saltele, pentru a verifica dacă arcurile patului se aud prin perete, în camera vecină a pensiunii.Nichita începe să aibă probleme cu ANI, după ce inspectorii Angeției găsesc acasă la el o amantă pe care n-o putea justifica.
7.   Robert Negoita si Scufita Rosie trimis de
( 5 mai 2015, 13:03:34
Dar sigur ca Gigi Nichita nu este singurul primar PSD care se ocupa in principal de amante.De iubaretul Robert Negoita am mai vorbit.El a aparut in calitatea de martor în dosarul DIICOT privind o retea de proxeneti, el fiind unul dintre clienții obișnuiți ai rețelei, un consumator de minore, ”degustător” de eleve de liceu și tinere .Una dintre victimele lui Negoiță a declarat că acestuia îi place să se deghizeze în lupul din „Scufița Roșie“, atunci când face sex.„În primăvara anului 2008 inculpatul Tămârjan Ion Valeriu a încercat să o recruteze prin fraudă şi înşelăciune pe martora Rantea Andreea Teodora în scopul exploatării ei sexuale . În timpul participării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-o cameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand, aparent pentru a lua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să se întâlnească cu Negoiţă Robert Sorin, care o aştepta acolo. Întrucât i-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul i-a dat de înţeles că putea pleca acasă încă înainte de finală pentru că el este juriu.
8.   PSD vrea sa ingradeasca puterea DNA trimis de
( 5 mai 2015, 17:30:44
*Ponta a spus ca procurorii DNA au blocat investiții pe fonduri europene în 20 de județe. Și a mai spus că în ritmul acesta nu se vor mai primi bani europeni. N-a spus că procurorii cercetează cum au fraudat ăia, în frunte cu propriul cumnat, banii. ca tara colcaie de coruptie si toti fura banul public si fondurile europene.
*Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu îl acuză pe premierul Victor Ponta că ar conduce "un adevărat complot pentru exilarea lui Kövesi la Bruxelles".
Predoiu citează din Victor Ponta care ar fi dat vina pe DNA că "nu absorbim fonduri europene", liderul PNL susținând că asta s-ar traduce astfel: "Ponta conduce un adevărat complot pentru exilarea lui Kövesi la Bruxelles".
*Zece deputati (9 PSD si unul de la minoritati), majoritatea certati cu Justitia, au depus un proiect de lege la Senat pentru a modifica Codul Penal si pe cel de Procedura Penala. Concret proiectul isi propune sa puna cat mai multe bete in roate procurorilor, sa faca cat mai dificila instrumentare anchetei, ingreuneaza obtinerea unor denunturi si chiar consultarea unor probe sub amenintarea eliminarii lor din acheta. Insa ceea ce probabil intereseaza cel mai mult sunt noile prevederi care ar face mai dificila arestarea preventiva, dar si condamnare, ar reduce teremenele de prescriptie si ar introduce o noua infractiune: abuzul de putere al organelor judiciare.Printre initiatori este si Uricec Eugen Constantin - deputat PSD Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei